Gaziantepin kaupungin sairaala ja kehätie yhdistetään Bridge Crossing -yhteydellä

gaziantepin kaupungin sairaala yhdistetään risteykseen rikkoutuneen tien kanssa
gaziantepin kaupungin sairaala yhdistetään risteykseen rikkoutuneen tien kanssa

Liikennetiheyden estämiseksi terveysministeriön rakenteilla olevan Gaziantepin kaupungin sairaalan ympärillä Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunta ja liikenne- ja infrastruktuuriministeriön moottoriteiden pääosasto ovat aloittaneet sairaalan siltojen ja yhdysteiden rakentamisen.


Gazin kaupungissa, joka on kasvanut nopeasti teollisen dynamiikansa kanssa ja elvyttänyt matkailupotentiaalia, Metropolitan Municipality, joka jatkaa työtä liikenteen tiheyden lisäämiseksi lisääntyvän ihmisten ja ajoneuvojen määrän avulla, kiinnittää huomionsa hankkeillaan. Tässä yhteydessä metropolialueen kunnan tiedeasioiden pääosaston, terveysministeriön ja liikenne- ja infrastruktuuriministeriön, moottoriteiden pääosaston yhteistyössä aloitetaan siltaleikkauksen rakentaminen kaupungin sairaalan ja O-54-moottoritien välistä yhteyttä varten, joka tunnetaan kehätieksi.

Gaziantepin kaupunkisairaalaa, jonka rakentaminen on saatu päätökseen, käyttää 5560 ihmistä, kapasiteetti 1875 vuodepaikkaa, ja ympäröivistä maakunnista odotetaan käytettävän keskimäärin 53 tuhatta ihmistä päivässä, ja kuljetus tapahtuu huomattavasti nopeammin käymättä läpi kaupunkiliikennettä rakennettavien siltojen ja yhdysteiden kanssa. Tässä yhteydessä arvioidaan, että kadunumero 400, joka on yksi kaupunkiliikenteen tärkeimmistä kaduista kehätien kautta sairaalaan kulkemiseksi, kokee sen raitiovaunutasot ja yhteyden kehätien kanssa kaupungin sairaalan avaamisen jälkeen. Suoritettavilla järjestelyillä tämä intensiteetti vähenee ja siirtyminen sairaalaan saavutetaan helposti kehätien avulla. Uuden kaupungin sairaalan Köprülü-risteyksessä; Myös Özdemir Caddesi-kehätien yhteyden liikenne helpottuu.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar