Yhdistetty EGO-kuljettajien koulutus kansalaisten kanssa

ic jääkasvatus kansalaisten kanssa ego sofor
ic jääkasvatus kansalaisten kanssa ego sofor

Ankaran pääkaupunkiseudun EGO: n pääosasto järjestää ensimmäistä kertaa käytännön koulutusta, jossa julkisia kulkuneuvoja käyttävät kuljettajat voivat kommunikoida tehokkaasti kansalaisten kanssa. Helmikuun loppuun saakka jatketavia koulutuksia tuetaan teatterinäytöksillä.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta jatkaa erilaisten menetelmien soveltamista henkilöstön ”Henkilökohtaisen kehityksen seminaareissa”.

EGO: n pääosasto, joka keskittyy jatkokoulutukseen, kokoaa bussikuljettajat ja kansalaiset ensimmäistä kertaa samaan koulutukseen.

SOVELLETTU KOULUTUS KANSALAIDEN KANSSA

Linja-autoliikenteen linjan viidessä alueellisessa toimipisteessä työskenteleville kuljettajille annettavien koulutusten aikana; Heikommassa asemassa olevien ryhmien (vammaiset, vanhukset ja raskaat sekä lapsiperheet) käyttäytymismalleja selitetään käytännössä.

Pääkaupunkiseudun kunta keskittyy palveluihin, joissa etusijalla on kansalaisten tyytyväisyys, mutta 2 bussinkuljettajaa tuodaan yhteen kansalaisten kanssa, jotka valittavat 500 siniselle pöydälle.

Hacettepen yliopiston tiedekunnan jäsen Tohtori Şefika Şule Erçetinin järjestämissä koulutuksissa bussinkuljettajille tiedotetaan tehokkaan viestinnän menetelmistä kansalaisten kanssa.

TEATTAPELIEN TUKEMA KOULUTUS

Teatterinäyttelijöiden tukemat koulutukset Ankaran pääkaupunkiseudun kulttuuri- ja sosiaaliasioiden perhe-elämäkeskuksissa jatkuvat helmikuun loppuun.

Vaikka kansalaisilla on mahdollisuus selittää vaikeudet ja käytökset, joita bussikuljettajille kohtaa julkista liikennettä käytettäessä, ongelma ratkaistaan ​​ongelman lähteessä ja kohteliasäännöt esitetään molemmille osapuolille esimerkkeinä.

PERHEYMPÄRISTÖ

Bussikuljettaja Burak Birincioğlu, joka osallistui EGO: n järjestämään koulutukseen, sanoi: ”Tarjoamme täällä perheen ilmapiirin. Me molemmat ilmaisemme ongelmamme ja näemme täällä koetut ongelmat toisesta näkökulmasta. Koska vammaisten ja heidän mukanaan olevien ihmisten tulisi käyttää esteettömiä alueita osallistuakseen yhteiskuntaan yleensä. Tärkeintä tässä on julkinen liikenne. On erittäin mukavaa ymmärtää tällä tavoin kokemasi ongelmat ja prosessit sellaisilla empatian kehittämiskokouksilla. Tällaiset koulutukset ovat erittäin arvokkaita vammaisille ja heidän perheilleen. "

Bussikuljettaja Hasan Korkmaz, joka totesi, että heillä on vuorovaikutuksessa kansalaisten kanssa yksi yhteys, mutta näkevät oikean viestinnän olevan tärkeää saamansa koulutuksen ansiosta, kertoivat: ”Näissä vastaanottamissamme koulutuksissa selitämme yksityiskohtaisesti, miten kohdella matkustajia ja mitä tehdä säännöissä. Meille on hyvä tarjota tällaisia ​​koulutuksia. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar