Puheenjohtaja Zorluoğlu lupasi kuljettajille modernin linja-autokeskuksen

Presidentti Zoroglu antoi Soforsille nykyaikaisen linja-autokeskuksen
Presidentti Zoroglu antoi Soforsille nykyaikaisen linja-autokeskuksen

Bussikuljettajat kiittivat presidentti Zorluoğlua, joka tapasi heidät aamulla ja tarjosi heille henkilökohtaisesti. Trabzonin pääkaupunkiseudun varasihteeri Mustafa Kurtuluş, TULAŞ A.Ş. Organisaatiossa, johon pääjohtaja Arif Emecan ja osastopäälliköt osallistuivat, presidentti Zorluoğlu keskusteli kuljettajien kanssa ja kysyi hänen vaikeuksistaan.

MODERNIN BUS-KÄYTTÖKESKUS TARJOA


Kaupunginjohtaja Zorluoğlu totesi, että he pitävät erityisen tärkeänä kunnan henkilöstön työskentelyä parhaissa olosuhteissa. Hänen mielestään rakennetaan erittäin mukava rakennus alueelle, jolla liike sijaitsee. Hänen projekti on loppumassa. Se on sinulle sopiva paikka, voit istua mukavasti, keskustella, hyväksyä vieraasi. Samaan aikaan teemme kauniin Trabzonille sopivan laitoksen ja voimme seurata kaikkia linja-autoja ja minibusseja yhdestä keskustasta. Bussien käyttäminen kaduilla on todella vaikeaa iltaan saakka. Olen tietoinen siitä, että olet hyvin väsynyt. Tästä syystä haluamme luoda puhtaita, ihmisarvoisia ympäristöjä, joissa voit levätä selkänsä ja juoda teetä tauon aikana. Aloitamme projektin rakentamisen pian valmistuvan ajan kuluessa. Haluamme tehdä erittäin mukavan kuljetuskeskuksen. Poistamme täältä myös olemassa olevat kontit. Nyt kaikki on elektronisella näytöllä. Uusi toimintakeskus rakennetaan siten, että hyötymme kaikista teknologisista mahdollisuuksista. ”

LÄHETTÄMÄT ELAZI NEW: ILE UUSIA BUSSIA

Tarjoamalla tietoa uusista linja-autoista, pormestari Zorluoğlu sanoi: ”Yritämme parantaa linja-autojemme laatua. Uusissa linja-autoissamme oli erityinen tilanne ja annoimme 9 uutta linja-autoa Elazigille. He tarvitsivat linja-autoa, meidän oli valmis. Sisäasiainministerimme Süleyman Soylu soitti minulle ja tarvitsemme hätäbussin Elazigissa. Nauhasta tulevat bussit olivat tulossa sinulle. Lykkäämme omasi 15-20 päiväksi, voitko antaa ne meille? ' hän sanoi. Olen päässä. Sanoin veljillemme, maanmiehillemme, maanjäristyksen selviäjille Elazığissa ja olkaamme onnellinen. Odotamme vielä 15-20 päivää, mitään ei tapahdu. Uudistamme bussejamme joka vuosi. Tällä hetkellä saapuu 2019 linja-autoa. Nyt käytämme 2020-linja-autoja. Pyrimme tekemään linja-autoistamme mukavat ja ajamme mukavasti ”.

HALUAN Sinun tietävän, mitä ajattelimme

Korostaen, että Trabzon on työskennellyt huolellisesti kuljetusongelman ratkaisemiseksi, pormestari Zorluoğlu sanoi: ”Dolmuşin nykyaikaistamisprosessi jatkuu. Selitän lopullisen päätöksen pian. Uskon, että teemme hyvän muutoksen. Toivottavasti helpotamme Trabzonin kuljetusongelmaa muutamassa vuodessa rakentamalla uusia teitä ja avaamalla uusia pysäköintialueita. Annoimme uusia ystäviä heidän ryhmänsä kanssa. Kun hallitset tätä prosessia, ideasi ovat meille erittäin tärkeitä. Aloitimme keitto teestä ja toivomme, että teemme parempia asioita yhdessä suunnitelmiemme mukaisesti. Ota keittoa pienenä eleenä osoittaaksesi, että rakastamme ja ajattelemme sinua. Mutta toivon, että olemme ylpeitä, kun näemme tämän operaatiokeskuksen viimeisen tilanteen yhdessä muutamaa vuotta myöhemmin. "

TARJOimme ILMAISEN PALVELUN VOITTOON

Mainitsemalla vaikeuksia liikenteessä kaupungissa lumisateen jälkeen, Metropolitan pormestari Murat Zorluoğlu sanoi: ”Viime viikolla, etenkin iltapäivällä, lauantaina, minibussimme ovat riittämättömiä. Tarjoimme ilmaisen kuljetuksen ohjaamalla sekä linja-automme että huoltobussiimme kiireisiin pysäkkiin, jotta voimme tarjota heille mukavuutta eikä pidä kansalaisia ​​pitkään kylmässä. Toimitimme yli 3 kansalaista koteihinsa turvallisina sinä päivänä. Kiitän vilpittömästi kuljettajaystäviämme tästä asiasta. "Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar