Atatürk Park Sea Star -projekti lisää Prestigen Orduun

atatürk park sea star -projekti lisää armeijan arvovaltaa
atatürk park sea star -projekti lisää armeijan arvovaltaa

Ordu Metropolitan Municipality, joka on kaupungin visioita tuovien hankkeiden edelläkävijä, toteuttaa Atatürk Park Sea Star -hankkeen Midi-ravintolan ja Teleferik-metroaseman välisellä alueella rannikkoalueiden hyödyllisyyden lisäämiseksi.


Hankkeen tavoitteena on lisätä kaupungin vetovoimaa lisäämällä kaupungin aukio, seremonia-alue, Atatürkin aukio ja Atatürkin tie, sisä- ja ulkotilojen aktiviteettialueet, Ordu-mallinäyttely, myyntikioskit, ravintolat, kahvilat ja varjoliitoalue.

"Se tehdään MIDI- JA KERAMIIKKOJEN VÄLILLÄ"

Tayfun Özdemir kertoi, että Ordussa, joka etenee nopeasti kohti turistikaupunkiin suuntautuvaa matkailukaupunkia, Tayfun Özdemir kertoi: ”Metropolitan kunnanjohtajamme tohtori, jotta voimme lisätä vaihtoehtoja kaupungissa, joka on matkalla kohti turismikaupunkia. Aloitimme työn Mehmet Hilmi Gülerin ohjeilla. Atatürk Park Sea Star -hanke, jonka toteutamme Mıdı-ravintolan ja köysirata-aseman välisellä alueella, on yksi tärkeimmistä investoinneista tässä mielessä. ”

"LISÄÄ ARVOT KAUPUNKIAMME"

Özdemir ilmoitti, että hanke toteutetaan rakentamalla - käytä - siirtomallilla, ”siinä on kaksi ravintolaa; Monikäyttöalueet, joissa kokous- ja virkistysalue on 1.000 ihmistä; Projekti, joka sisältää kahviloita, merialtaan ja näyttämön, on tärkeä investointi, joka tuo lisäarvoa armeijalle tuomalla kaupungin ihmiset yhteen meren kanssa. Tutkimuksen alustava projekti on saatu päätökseen. Alamme nostaa projektia kauden ajan tarjoamalla työtä rakentaa, käyttää, siirtää mallia lyhyessä ajassa ”.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar