Antalya 3. Etap Rail System -projekti jatkuu täydellä nopeudella

antalya-vaiherautatiejärjestelmäprojekti jatkuu täydellä nopeudella
antalya-vaiherautatiejärjestelmäprojekti jatkuu täydellä nopeudella

Antalyan metropolialueen kunnan 3. vaiheen rautatiejärjestelmähankkeen puitteissa Meltemin jalankulkijoiden ylitys, joka estää valtatien risteyksiä, on poistettu. Väliaikaiset putkikäytävät asetettiin jalankulkijoiden kulkemiseksi turvallisesti Akdenizin yliopistoon.


Pääkaupunkiseudun kunta jatkaa työtä kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän linjan Otogar-Meltem vaiheessa. Samalla kun Dumlupınar-bulevardilla valmistettavien rautateiden valmistuspiste lähestyy, Akdenizin yliopiston edessä olevat kerrosristeykset tehdään raivoisalla tavalla.

VÄLIAIKAINEN PEDESTRIEN KÄYTETY

Raudoitetun päällysrakenteisen sillan etulevyt sijoitetaan Lattian risteyskohteisiin Akdenizin yliopiston Meltemin portin eteen. Meltem-jalankulkijoiden ylitys, joka on työn esteenä, jaettiin turvallisesti 4 osaan ja poistettiin. Liikennevalo sijoitettiin 100 metriä vanhasta ylikulusta pohjoiseen, ja putkikäytävä sijoitettiin jalankulkijoiden kulkemiseksi turvallisesti Akdenizin yliopistoon.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar