Teiden, jalkakäytävien ja ylikulkuneuvojen lumenpesu Ankarassa

tien päällyste mantereella ja lumenpoisto ylemmillä rotkoilla
tien päällyste mantereella ja lumenpoisto ylemmillä rotkoilla

Pääkaupunkiseudun Ankaran pääkaupunkiseudun kunta puhdistaa jalankulkijoiden käyttämiä jalkakäytäviä ja ylityksiä etenkin pääväylien teillä sekä kaduilla ja kaduilla pääkaupungissa tehokkaan lumisateen takia. Kaupunkien estetiikkaosaston joukkueet suolaavat myös jalkakäytävillä kaupungin jäätymistä vastaan.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta nostaa toimenpiteitä pääkaupungissa tehokkaan lumisateen takia viettää intensiivistä työaikaa lumen torjunnassa.

Pääkaupunkiseudun tiedeasioiden pääosaston ryhmät siivottavat lumia ympäri vuorokauden ympäri bulevardeja ja katuja, etenkin pääväylillä, mutta kaupungin esteettisten osastojen ryhmät tekevät myös suolaustöitä jalkakäytävillä ja yliajoilla jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi.

Joukkueet ovat kentällä

Joukkueet, jotka eivät poistuneet kentältä meteorologisten varoitusten mukaisesti; lumen auraus ja intensiivinen suolaaminen toimivat keskeytyksettä keskuksessa ja piireissä.

Kaupunkien estetiikan osastoon kuuluva moottoroitu ja käsimiehistö, joka suorittaa lumipuhdistusta jalkakäytävillä, kävelyreiteillä, näkövammaisille tarkoitettujen polkujen reiteillä, kävelytiet ja ylitykset, jatkaa aktiivista lumen torjuntaa suolaamalla jäätymisvaaraa vastaan.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka myös avaa lumisateiden takia suljetut ritilät, ohjaa joukkueet välittömästi riskialttiisiin pisteisiin sosiaalisen median kautta tai vastaamalla kaikkiin ilmoituksiin, jotka lähetetään ALO 153: n siniselle pöydälle.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar