Ankara Sivas YHT -projekti Kayaş Elmadağ -osaston infrastruktuuritarjonnan rakentamisen tarjouskilpailu

ankara sivas yht projekti kayas elmadag section infrastruktuurin rakennustarvikkeiden tarjouskilpailun tulos
ankara sivas yht projekti kayas elmadag section infrastruktuurin rakennustarvikkeiden tarjouskilpailun tulos

Ankara-Sivas suurnopeusjunaprojekti Kayaş-Elmadağ osasto Infrastruktuuri Hankinta Rakentaminen Rakennustyöt Tarjoustulos


Viisi yritystä jätti tarjoukset Ankara-Sivasin suurten nopeuksien junahankkeesta Kayaş-Elmadağ alirakenteen rakennusurakoiden rakentamista koskevasta tarjouskilpailusta, jonka arvioidut kustannukset ovat Turkin valtion rautateiden hallinnon (TCDD) 2020/13055 KIK: n tarjouskilpailu 733.164.402,17 5 585.758.884,00, YSE YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ on voittanut XNUMX TL: n tarjouksella.

Tarjous kattaa Ankara-Sivas-suurnopeusjunahankkeen, Kayaş-Elmadağ, suurnopeusjunareitin (km: 12 + 263-km: 45 + 440) infrastruktuuritarjonnan rakennustyöt. Työn kesto on 300 (kolmesataa) kalenteripäivää toimituksesta.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar