Altay: KonyaRay Commuter Line on yhtä tärkeä kuin metro

altay konyarayn esikaupunkilinja yhtä tärkeä kuin metro
altay konyarayn esikaupunkilinja yhtä tärkeä kuin metro

Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay tapasi lehdistöjä Konyassa ja arvioi esityslistan. Seljuk-kongressikeskuksessa puhuttaessa presidentti Altay aloitti puheensa antamalla tietoa äskettäin toteutuneista ohjelmista ja investoinneista.


Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay tapasi kaupungin paikallisten ja kansallisten lehdistöjärjestöjen edustajia ja arvioi asialistaa. Presidentti Altay totesi, että esikaupunkilinja on yhtä tärkeä kuin metro Konyaan; ilmoitti aikovansa rakentaa 2024 kilometriä uusia rautatiejärjestelmiä vuoteen 65 mennessä uusilla raitiovaunulinjoilla, esikaupunkilinjalla, Konya Metro. Presidentti Altay totesi, että Konya sai erittäin tärkeät resurssit vuoden 2020 investointiohjelmaan, ja kiitti presidentti Recep Tayyip Erdoğania.

TÄRKEÄÄ KYLPYHUONEEN LINJA METRO

Myöhemmin presidentti Altay, joka antoi lausunnon esikaupunkilinjasta, jonka pöytäkirja allekirjoitettiin äskettäin, sanoi: ”Allekirjoimme KONYARAY-pöytäkirjan valtion rautateiden kanssa. Konyan elintärkeän projektin alku on toteutettu. Pidämme tätä projektia erittäin tärkeänä. Koska se on uusi alku Konyan julkisen liikenteen kannalta. Ensinnäkin 17.4 kilometrin kilpailu Konyan rautatieasemalta lentokentälle järjestetään tänä vuonna. Toisessa vaiheessa meillä on yhteensä 26 km esikaupunkilinja Yaylapınar-Yeni Gar-Airport-OSB: n välillä. Ajoneuvon ostojen tekee pääkaupunkiseudun kunta. Tämän lisäksi kaikki infrastruktuuri- ja päällysrakennustyöt rakentaa valtion rautatiet. Meramistä ja Karatayista on päivittäistä liikennettä kaupunkimme teollisuudelle. Erityisesti palvelujen poistamisen jälkeen järjestäytyneellä teollisuusalueellamme Konya luo vakavan panoksen siellä tapahtuvaan liikenteeseen. Toivottavasti olemme käyttäneet uutta asemaa ja lentokenttäyhteyttä 2 vuoden sisällä. Siten julkisen liikenteen mahdollisuus luodaan ensimmäistä kertaa lentokentälle. Lentokenttä-Uusi asema-Vanha asema yhdistetään julkisen liikenteen linjalle ensimmäistä kertaa. Tämä työ on yhtä tärkeä kuin Konya Metro ”.

Suunnittelemme valmistamaan 2024 kilometreä uutta rautatiejärjestelmää vuoteen 65 mennessä

Tarjoamalla tietoa Konya-metron viimeisimmästä kehityksestä, pormestari Altay totesi, että työ etenee nopeasti ja sanoi: ”Rakennusvaihe on alkanut. Toivottavasti haluamme työskennellä kentällä tosiasiallisesti kevään kanssa. Konya-metro on Konyan historian tärkein sijoitus. Investointeja on 1 miljardi 194 miljoonaa liiraa, ja meillä on 21.1 km: n metrolinja. Metroasemme rakentamisessa avaamme uusia katuja rakentamiselle jatkaaksemme liikenteen häiriöitä vähiten. Aloitimme sulttaani Abdülhamid Han -kadun varsinaisen toiminnan. Suunnittelemme ensimmäisen vaiheen valmistavan tämän vuoden loppuun mennessä. Uudelleen pakkolunastus on aloitettu Celaleddin Karatay- ja İsmail Ketenci -kaduilla. Siten Konyan kuljetus saa uuden prosessin. Yhdessä KONYARAY: n, metro, Barış Caddesi -raitiovaunun ja City Hospital -raitiovaunun kanssa aiomme tehdä uuden 2024 kilometrin rautatiejärjestelmän vuoteen 65 mennessä. Tämä tulee olemaan kaksi ja puoli kertaa pidempi kuin nykyinen käyttämämme raidejärjestelmä. Toivottavasti annamme hyvät uutiset mahdollisimman pian Barış Caddesin raitiovaunulla. ”

KONYARAY-REITTI


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar