Afyonkarahisarin linna köysiratakilpailu lopullinen

afyonkarahisar linna köysirata tarjouskilpailu järjestetään vihdoin
afyonkarahisar linna köysirata tarjouskilpailu järjestetään vihdoin

Köysiratahanke, jota Afyonkarahisarin ihmiset ovat odottaneet, on viimeinkin jätetty tarjouskilpailuksi. Tarjous pidetään 4. maaliskuuta Afyonkarahisarin kunnanvaltuustossa.


Päiväretken ja kaupallisten tilojen rakentaminen ja käyttö Afyonkarahisarin linnoituksen maisemointiterassilla, puisilla kävelyteillä, kahviloilla ja köysirata-osa-asemalla Afyonkarahisarin linnan maisemointiprojektin puitteissa. Yhden köyden kaksoisraiteinen kaksiohihnainen 2-ryhmän 8 hengen hytti kiinteä asema rakennetaan Afyonkarahisarin linnaan. Se tarjoaa tarjouksia suljetulla tarjousmenetelmällä. Tarjous pidetään keskiviikkona 25. maaliskuuta klo 4 Afyonkarahisarin kunnan kokoussalissa. Tarjoukseen osallistuvat yritykset tekevät tarjouksensa Afyonkarahisarin kunnan komitean puheenjohtajuuteen keskiviikkona 14.00. maaliskuuta kello 4 saakka. Postitse lähetettyjä tarjouksia ei hyväksytä.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar