Turkin akkreditointivirasto rekrytoida sopimussuhteista henkilöstöä

Turkin akkreditointivirasto palkkaa henkilökunnan jäsenet
Turkin akkreditointivirasto palkkaa henkilökunnan jäsenet

Suullinen pääsykoe ja sopimussuhteinen toimihenkilö rekrytoidaan 10 (kymmeneen) avustajan akkreditoinnin asiantuntijahenkilöön ja 17 (seitsemääntoista) hallintohenkilöstöön, jotka sopimukset tehdään Turkin akkreditointivirastossa.


Hakijavaatimukset täyttävät hakijat luokitellaan kunkin ryhmän kunkin ryhmän korkeimman pistemäärän perusteella "Sisäänpääsytietojen taulukko" -kohtaan, ja neljä kertaa kustakin ryhmästä nimitettävien ehdokkaiden lukumäärällä on oikeus tehdä pääsykoe. . Kokeen kutsutaan kaikki ehdokkaat, joilla on samat pisteet kuin viimeisellä ehdokkaalla, jolla on oikeus tehdä ryhmien suorittama pääsykoe.

Hakijat voivat hakea vain yhteen ryhmään, joka on määritelty "Pääsykokeen tietotaulukossa". Jos hakijaa ei ole yhtä paljon kuin tenttiin kutsettavien ehdokkaiden lukumäärä tai jos hakijaa ei ole mahdollista voittaa tenttiin pääsykokeen ilmoittamisen seurauksena, Turkin akkreditointiviranomaisella on valtuudet määrittää ja tehdä muutoksia ryhmien välillä henkilöstön ja tilanteen mukaan.

Tenttihakemuksen päivämäärät ja hakemuslomake

Hakemukset alkavat 13. helmikuuta 2020 ja päättyvät 25. helmikuuta 2020 klo 23.59. Sovellukset ovat on www.turkak.org.tr Se pidetään verkossa sähköisessä osoitteessa avattujen akkreditointiassistenttien pääsykokeen 2020 ja hallinnollisen henkilöstön pääsykokeen 2020 linkkien kautta. Laitokselle henkilökohtaisesti tai postitse jätettyjä hakemuksia ei hyväksytä.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar