TÜDEMSAŞ väheni 40 prosenttia 80 vuodessa

Tudemsas vei sataprosenttisesti vuodessa
Tudemsas vei sataprosenttisesti vuodessa

Liikenteen ja rautateiden työntekijöiden oikeuksien liiton presidentti Abdullah Peker kertoi, että kaikki poliittiset voimat ovat välinpitämättömiä TÜDEMSAŞ: n kutistumisessa menneisyydestä nykyiseen. "


Peker totesi lehdistötiedotteessaan, että hän on edistänyt kansantaloutta kasvattamalla tehtaita samassa tilanteessa eri maakunnissa, ja kehotti Sivas-kansalaisia ​​vaatimaan TÜDEMSAŞ: ta.

Peker kertoi, että vaikka tavaravaunuja tuotannossa ja korjauslaitoksessa, jolla oli 1980-luvulla yli viisi tuhatta työntekijää ja 500 virkamiestä, oli viime vuosina yli 5 tuhatta työntekijää, Peker sanoi: ”TÜDEMSAŞ: n kutistuessa puuttuu kiinnostus kaikkiin poliittisiin voimiin. Eri provinsseissa samassa tilanteessa olevia tehtaita laajennettiin ja ne auttoivat kansantaloutta. Taloudellisen vakauden saavuttamiseksi, teollistumisen saavuttamiseksi, osuutemme lisäämiseksi kansainvälisessä kaupassa, markkinatalouden parantamiseksi, talouden yleisen tuottavuuden lisäämiseksi, korkean tason työllisyysrakenteen saavuttamiseksi työttömyyden vähentymisen seurauksena, hyvinvoinnin tason lisäämiseksi ja laajentamiseksi Sen tavoitteena on toteuttaa integroituminen maailmaan. ”

“TÜDEMSAŞ lentää 10 miljoonaa kuumaa rahaa kaupunkiin joka kuukausi”

Korostaen, että TÜDEMSAŞ: n pitäisi myös myötävaikuttaa vaununvalmistuksen sekä sähköajoneuvoalan kansalliseen teollisuuskenttään, joka on viime aikoina alkanut edistyä, Peker sanoi: ”Näiden tuottajien ensisijainen asiakas, joka on julkinen laitos ja jonka pääoma on melkein kokonaan TCDD: n omistuksessa, itse. Yhdistys toteutettiin ympäristössä, jossa on kilpailua, tehokkuutta ja teknistä kehitystä globalisoituneessa maailmassa, vastaan ​​vain TCDD kysyntä Turkin on mahdotonta selviytyä nykyisten elinten näissä laitoksissa. Jatkuva teknologinen kehitys ja tehokkuus ovat perusperiaate. Kilpailu on tekijä, joka pitää tämän hengissä jatkuvasti. Nykymaailmassa rautateiden ajoneuvojen valmistuksessa ja valmistuksessa vallitsee kova ja nopeasti kasvava kilpailu. Tämän seurauksena maassamme rautatieajoneuvojen valmistus- ja korjausalalla toimivan TÜDEMSAŞ: n on noudatettava tätä suuntausta maailmassa kehittääkseen tekniikoita, jotka pystyvät vastaamaan markkinoiden erilaisiin vaatimuksiin, ja tuottamaan kustannuksilla, jotka voivat kilpailla maailmanmarkkinahintojen kanssa. Nykyisestä rakenteesta olisi luovuttava nopeasti ja luotava uusi rakenne, joka voi pysyä nykyisen nopean teknologisen kehityksen kanssa ja joka voi kilpailla muiden tuottajien kanssa, joiden tuotannon laatu, kustannukset ja myynnin jälkeiset palvelut ovat kilpailukykyisiä muiden tuottajien kanssa ja joka on vailla byrokratiaa ja poliittisia vaikutteita. "

"Otetaan TUDEMSAS"

Peker kertoi: ”Kolmen instituutin, jotka on tarkoitus yhdistää erikseen tehokkaammaksi ja tehokkaammaksi, johtaminen tarkoittaa byrokratian vähentämistä ja nopeiden päätösten tekemistä. Seurauksena on, että näiden laitosten toiminta-alueet ovat erilaisia. Ymmärretään, että tavara- tai matkustajavaunualalla käytettyjen erilaisten infrastruktuurien ja koneiden yhdistelmä ei heijasta myönteisesti. EI YHDISTETTY Unionina ennustamme sopivamman päätöksen tekemisen. Kutsumme kaikkia Sivas-kansalaisia ​​suojelemaan TÜDEMSAŞ: ta. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar