Turkin Allekirjoitettu välisen yhteisymmärryspöytäkirjan Pakistanin rautateiden

Pakistanin rautateiden allekirjoitettiin aiesopimuksen kalkkuna
Pakistanin rautateiden allekirjoitettiin aiesopimuksen kalkkuna

Pakistan-Turkki korkean tason strategista yhteistyöneuvosto VI. Kokous pidettiin Pakistanin pääkaupungissa Islamabadissa presidentti Recep Tayyip Erdoganin puheenjohtajana.


Turkin valtuuskunta, jota johti vara-, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Selim Dursun, ja valtuuskunta, joka osallistui neuvotteluihin organisaatiomme puolesta, oli puheenjohtajana Metin Akbaş.

Työryhmän kokous, Enemmän (Turkki Chambers ja pörsseissä unioni), jonka järjesti prom (Iso Anatolia Logistics) on edustaja ECO (taloudellisen yhteistyön järjestö) kysymyksiä jatkamiselle aikansa Islamabad-Teheranin-Istanbul konttijunaliikenteen neuvoteltiin.

Lisäksi Kuljetus ja infrastruktuuri varaministeri Selim Dursun ja luonnosta allekirjoittanut Pakistanin Railway ministeriö Alivaltiosihteeri "Turkin tasavalta Kuljetus ja infrastruktuuri ministeriötä Pakistanin islamilaisen tasavallan yhteisymmärryspöytäkirjan Kohti Yhteistyö rautateiden välisellä alueella liikenneministeriö" neuvottelujen pidettiin.

On tarkoitus, että kahden maan välinen yhteistyö voi nousta jopa 3 miljardiin dollariin mainitun yhteisymmärryspöytäkirjan puitteissa, jossa suunnitellaan laajaa sisältöyhteistyötä rautatiealalla, erityisesti hinaajien ja niiden osien hankintaa, tuotantoa, kunnostamista, kunnossapitoa ja korjausta varten rautatiekuljetusten kehittämiseksi.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar