Mersinissä loukkaantui kivessä pidetyn tavarajunan koneistomies

Mersinissä kiinni tarttuneen tavarajunan koneistomies
Mersinissä kiinni tarttuneen tavarajunan koneistomies

Kivissä pidetyn tavarajuna-koneen koneisto loukkaantui Mersinissä; Kun tavarajuna, joka risteili Adanaan Mersiniltä ostamansa lastin kanssa, saapui tasoristeyksen lähelle, kivi satoi. Tarsuksen alueella junan kuljettaja, joka altistui rautatien ylityksessä kivisateelle, loukkaantui.


Gazipaşan naapurustossa Lähellä Yeni Halin tasoristeystä, Mersiniltä saamallaan kuormalla Adanaan kulkeva tavarajuna saatettiin kivisateelle saapuessaan tasoristeyksen läheisyyteen.

Heitetyt kivet osuivat liikkuvan juna-kuljettajan Kadir O. päähän. Kadir Ö. toi juna Tarsuksen asemalle. Koneistaja Kadir Ö. 112 ryhmä otti täältä ja vietiin Tarsuksen osavaltion sairaalaan. Tarsus-poliisilaitoksen jäsenet ryhmät aloittivat etsinnän ja tutkinnan ihmisistä, jotka heittivät kiviä junaan.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar