Kayaş Kayseri -rautatien energiansiirtolinjojen uusiminen

sähkönsiirtolinjan muutostyön tuloksena kayas kayseri -rautatieasemalla
sähkönsiirtolinjan muutostyön tuloksena kayas kayseri -rautatieasemalla

Kayaşin ja Kayserin välisen rautatien ylittävän 4 energiansiirtolinjan kunnostustöiden rakennustyöt


2 yritystä jätti tarjoukset Kayaş Kayserin välisen rautatien ylittävän 2019 energiansiirtolinjan korjaushankkeen rakennustöistä, joiden arvioitu hinta on 411458/2.460.245,28 KIK Turkin valtion rautatieyrityksen TCDD: n toisen alueen kiinteistöjen rakentamisvirastolle (TCDD). BİLAL AKBULUT voitti tarjouksen tarjouksella 4 TL. 10 yritystä, jotka osallistuvat tarjouskilpailuun jätettiin raja-arvon alapuolella.

Tarjous kattaa kaikkien mastossa käytettyjen materiaalien ja tornimaalimateriaalien kuten 61,33 ton GALVANIZED IRON POLE -pultit, mastonumerot ja teknisten eritelmien mukaiset mittauslevyt, kaikenlaiset kuljetus- ja kokoonpano- ja muut työt. Työn kesto on 120 (sata kaksikymmentä) kalenteripäivää paikan toimittamisesta.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar