Karabağlar Selvilin maanalainen pysäköintialue avattiin

Karabaglar-sypressin maanalainen pysäköintialue avattiin
Karabaglar-sypressin maanalainen pysäköintialue avattiin

Izmirin metropolialueen kunta otti käyttöön Selvilin maanalaisen pysäköintialueen Karabağlarissa. Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer avasi Selvilin maanalaisen pysäköintialueen. Tunç Soyer kertoi seremoniassa, että pysäköintiinvestoinnit jatkuvat.


Soyer muistutti lupauksestaan ​​ratkaista kaupungin pysäköintiongelma maanalaisten ja nykyaikaisten pysäköintialueiden kanssa heti, kun ne ovat päivystyksessä. ”Olemme sanoneet, että lisäämme 62 tuhannen ajoneuvon pysäköintikapasiteettia vähintään 100 tuhanteen ajoneuvoon lyhyessä ajassa. Karabağlar ja İzmir saavat tänään uuden ja modernin pysäköintialueen Selvili-pysäköintialueella. Parkkipaikalle luoma neliö tarjoaa vihreän tekstuurinsa kautta loput Karabağlarin kansalaisillemme. Kuten kaikki projektimme, Selvilin parkkipaikka on projekti, joka kestää Izmirin ilmastokriisiä, on yhteensopiva luonnon kanssa ja edustaa kestävää urbanismia. ”

Soyer kiitti myös entistä Izmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa Aziz Kocaoğlua, joka aloitti pysäköintiprojektin Karabağlarissa.

Karabağlarin pormestari Muhittin Selvitopu kiitti niitä, jotka osallistuivat rakennuksen rakentamiseen ja sanoivat: ”Kunnan investoinnit vastaavat alueemme parkkipaikka- ja neliötarpeisiin. Toteutamme monia palveluita Karabağlarissa yhdessä pääkaupunkikunnan kanssa. ”

İzmirin metropolialueen kaupunginjohtajan Tunç Soyerin lisäksi CHP Izmirin varajäsenet Ednan Arslan ja Kani Beko, Karabağlarin pormestari Muhittin Selvitopu, Çeşmen pormestari Ekrem Oran, İzmirin metropolialueen kunnan pääsihteeri. Buğra Gökçe, kunnalliset byrokraatit, valtuuston jäsenet, mukhtaarit ja kansalaiset osallistuivat kokoukseen.

Selvilin maanalainen parkkipaikka kapasiteetilla 160 ajoneuvoa ja 38 moottoripyörää. Parkkipaikka, joka toteutettiin 18,9 miljoonan liiran investoinnilla, on kaksikerroksinen. Parkkipaikka koostuu 6 tuhatta 960 neliömetriä autopaikkaa ja maisemointia.

Parkkipaikan haaste

Parkkipaikan yläosa suunniteltiin neliöksi. Aukiolla on oleskelualue, kävelyreittejä ja seremoniatila. Aukion keskelle paviljongipu istutettiin maahan erityisesti suunniteltuun puukuoppaan. Vihreä vahvistin, joka järjestettiin vihreänä alueena neliön kanssa, nosti virtauksen ja neliön välistä tasoa tekemällä aukion suojaksi ilmastonkestävien kaupunkistrategioiden mukaisesti.



Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar