Halkalı Kohti toista tarjousta Kapıkule-suurnopeusradalla

Halkali kohti toista tarjousta nopean raideliikenteen linjalla
Halkali kohti toista tarjousta nopean raideliikenteen linjalla

Rakentaminen aloitettiin Edirnen ja Havsan välillä Halkalı-Kapıkule-suurnopeusjunarataprojekti jatkuu. TCDD Enterprise -yrityksen pääjohtaja Ali Ihsan Uygun vieraili linjarakennustöissä, jotka on tarkoitus valmistaa vuonna 2024, ja sai tietoja.


SabahMurat Savaşin uutisten mukaan; Opintojen puitteissa Halkalı-Çerkezköy Todetaan, että työt menevät alan rakentamisen tarjouskilpailuun. Mikä vähentää matka-ajan Istanbulin ja Edirnen välillä 3,5 tunnista tuntiin 1 minuuttiin Halkalı-Kapikule-suurnopeusjunayhteys jatkuu keskeytyksettä. Linjan rakennustyöt jatkuvat Edirnen ja Havsan välillä. 4 vuoden kestävien töiden puitteissa, 76 kilometriä Halkalı-Çerkezköy ja todetaan, että tutkimukset ovat käynnissä tarjouskilpailua varten.

Çerkezköy- Aikaisemmin ilmoitettiin, että projekti, jonka tarjoushinta on 530 miljoonaa euroa Kapikule-osiossa, käyttää 275 miljoonaa euroa EU-apurahoihin. Edirne-Havsa tutkimalla työn välillä Turkin tasavallan rautateiden (TCDD) Yleinen liiketoimintajohtaja Ali Ihsan tarvittaessa tarjouksen rakentamiseen alueen Saline (Italia) sai informaatiota viranomaisilta -Handles kumppanuutta. Kun tämä linja avataan, kuormia ja ihmisiä kuljetetaan nopeudella 200 km / h. Halkalı- Kapıkule-rautatieyhteyden käyttöönoton myötä laadukkaan Euroopan laajuisiin liikenneverkkoihin liittymisen viimeinen vaihe saadaan päätökseen.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar