Bursa oli liikenneruuhkien edessä 2 kaupungissa 141 vuodessa

Bursa oli ruuhkassa kaupungissa vuosi toisensa jälkeen
Bursa oli ruuhkassa kaupungissa vuosi toisensa jälkeen

Bursan pääkaupunkiseudun toteuttamat älykkäät risteyssovellukset ja tien laajentamispyrkimykset heijastuivat kansainväliseen tietoon, mikä vähensi liikenneruuhkia. Bursa, joka oli 2018. ruuhkaisin kaupunki vuonna 160, sijoittui 2019. sijalle vuonna 208 alankomaalaisen yrityksen tutkimuksessa, joka valmisteli liikenneruuhkia maailmanlaajuisesti.


Hollanda Portugalissa sijaitseva navigointitekniikkayritys TomTom TomTom-liikenneindeksin 2019 tiedot, jotka se on luonut auttamaan maailman kaupunkeja torjumaan vakavia liikkuvuuden haasteita, on ilmoitettu. Kuljettajat, kaupunkisuunnittelijat, autonvalmistajat ja politiikan tilastoja ja tietoja liikenneruuhkista 6 maissa 57-päättäjille 416 mantereilla tarjoaa tutkimus sai 10 kaupunkia Turkista. Vaikka suurin ruuhkainen kaupunki on Intiasta peräisin oleva Bengaluru, Filippiineillä sijaitseva Manila ja Kolumbian Bogota ovat kolmanneksi ruuhkaisimmat. Istanbulista, jonka liikenneruuhkien määrän arvioitiin olevan 2019 prosenttia vuonna 55, tuli Intian New Delhin jälkeen yhdeksänneksi ruuhkaisin kaupunki.

Laski 2 askelta 141 vuodessa

Ankara, jossa liikenneruuhkat määritetään 32 prosentiksi, on luettelossa 100. sijalla, kun İzmir 134, Antalya 144 ja Adana ovat 180. sijalla. Bursasta tuli tutkimukseen osallistuneiden Turkin kaupunkien joukossa yksi kaupungeista, jossa liikennettä helpotettiin. Kun TomTom-liikenneindeksin vuoden 2017 tiedot lisätään 67. ruuhkaisimmaksi kaupunkiksi, Bursa sijoittui 5. sijalle, jättäen 2018 kaupunkia jälkikäteen vuoden 93 luetteloon viiden prosentin helpotuksella liikenteessä. Bursan liikenneruuhkat vuonna 160 antoivat myös 2019 prosentin helpotuksen edelliseen vuoteen verrattuna, ja laskivat maailman kaupungeissa 1. sijalle. Siten Bursa on jättänyt viimeisen kahden vuoden aikana 208 kaupunkia taaksepäin ja siitä on tullut yksi kaupungeista, jotka helpottavat liikennettä päivä päivältä.

11 elokuu paras päivä

Vuoden 2019 tilastojen mukaan Bursalla oli mukavin päivä liikenteessä sunnuntaina 11. elokuuta. Tämänhetkinen liikenteen ruuhka on mitattu 10 prosentiksi. Vuoden 2019 pahin päivä näkyi tilastoissa maanantaina 30. joulukuuta. Suurin ruuhka oli tänään 49 prosenttia. Arkipäivän aamu- ja iltahuipun aikana ilmenneet liikennetiedot sisällytettiin myös tutkimukseen. Siksi huipputiheys oli aamulla 32 prosenttia ja illan huippu oli 55 prosenttia. Näiden tietojen mukaan Bursan asukkaat viettivät ylimääräiset 30 minuuttia 10 minuutin matkalle aamulla ja vielä 17 minuuttia illalla.

Tämä on vasta alkua

Arvioidessaan ilmoitettuja liikenneindeksitietoja Bursan pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Alinur Aktaş sanoi: ”Bursa sijoittui 416. sijalle ruuhkaisimmissa kaupungeissa vuonna 2019 Alankomaissa toimivan navigointitekniikkayrityksen tutkimuksessa, joka laatii liikenneruuhkatilastot noin 208 kaupungista ympäri maailmaa. Sijoitimme saman yrityksen vuoden 2018 tiedoissa 160. ja vuoden 2017 tiedoissa 67. sijalle. Tämä tarkoittaa: Bursana olemme poistaneet 2017 kaupunkia ympäri maailmaa vuodesta 141 ja kulkaneet huomattavan etäisyyden liikenteen helpotuksen kannalta. On ilahduttavaa, että heijastelemme Bursan liikenteen helpotusta kansainväliseen tietoon. Prioriteettimme on aina ollut kuljetus Bursassa. Keskityimme älykkäisiin risteyssovelluksiin ja tien laajennustöihin. Jopa nämä tutkimukset johtivat huomattavaan helpotukseen liikenteessä. Nämä tutkimukset ovat kuitenkin vasta alkua. Näemme, että ruuhkautuminen liikenteessä vähenee entisestään siltojen risteyksillä, uusilla rautatiejärjestelmän linjoilla, olemassa olevan rautatiejärjestelmän laajentamisella tiettyihin paikkoihin, raidejärjestelmän signaalien optimoinnin optimointiin. Lisäksi toteutettavan liikenteenohjauskeskuksen ja elektronisen valvontajärjestelmän avulla vialliset puistot estetään ja nopeus- ja valorikkomukset vähenevät. Siten liikennevirta kiihtyy vielä enemmän. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar