TÜVASAŞ ja ASELSAN työskentelevät yhdessä kansallisessa sähköjunatuotannossa

Aselsan työskentelee Tuvasasin kanssa kansallisessa sähköjunien tuotannossa
Aselsan työskentelee Tuvasasin kanssa kansallisessa sähköjunien tuotannossa

TÜVASAŞ: n ja ASELSANin välillä allekirjoitettiin sopimus, jossa kansallinen sähköjunajoukko rakennetaan 12. helmikuuta 2020 julkaistun '11-investointiohjelman' puitteissa ja valmistellaan 2020. kehityssuunnitelman tavoitteiden mukaisesti. Tämän sopimuksen mukaan ASELSAN tuottaa kriittisiä laitteita kansallisen junan valmistuksessa.


Valmisteltu yhdennentoista kehityssuunnitelman tavoitteiden mukaisesti vuoden 2020 investointiohjelman puitteissa; Vuodesta 11, lisää suurnopeusjuna Set ulkomailta ei voida saada ja tarvittavat junien Turkki Wagon Industry Co. Se päätettiin tuottaa (TÜVASAŞ). Presidentti Recep Tayyip Erdoganin päätöksen mukaisesti päätettiin, että kotimaista ja kansallista tuotantoa tuottava TÜVASAŞ tukee kotimaisia ​​yrityksiä.

Kansalliset sähköjunat valmistuvat tänä vuonna

Saatiin tietää, että ASELSAN tukee kansallista sähköjunajoukkoa, joka valmistui TÜVASAŞ: n suunnittelu- ja tuotantotöillä liikenne- ja infrastruktuuriministerin Cahit Turhanin ilmoituksen jälkeen. Hän ilmoitti, että kansallisten sähköjunajoukkojen prototyyppi valmistuu kiskoilla tänä vuonna. Uuden sopimuksen puitteissa on saatu tietää, että ASELSANin kansalliset sähköjunajoukot tuottavat moottorin ja elektroniset komponentit paikallisesti. Rautatieliiketoiminnan liiton johtaja Cemal Yaman kertoi projektista puhuessaan: ”TÜVASA the: n pääosasto tuottaa vuonna 2020 julkisten investointien puitteissa 45 sähköjunajoukkoa. Tämä on meille valtava investointi ja tärkeä TÜVASAŞ: n tulevaisuudelle. Haluan kiittää presidenttiämme Recep Tayyip Erdoğania hänen tuestaan ​​sekä liikenne- ja infrastruktuuriministeriä Cahit Turhania ja TÜRK-İŞ: n yleistä presidenttiä Ergün Atalaya ja TÜVASA: n toimitusjohtajaa İlhan Kocaaslania.

TÜVASAŞ jatkaa ensimmäisen kansallisen ja kotimaisen sähköjunasarjan suunnittelua ja valmistelee Milli Trenin valmistamista paikallisilla laitteilla. TÜVASAŞ: ssa valmistettu kansallinen juna on suunniteltu alumiinirunkoisella ja pyrkii olemaan tässä ominaisuudessa ensimmäinen. Viiden ajoneuvon sarja, jonka nopeus on 160 km / h ja jolla on korkeat mukavuusominaisuudet, on suunniteltu linja-autojen mukaan. Lisäksi kansallinen juna on suunniteltu vastaamaan kaikkia vammaisten matkustajien tarpeita.

Kansallisen sähköjunajoukon tekniset eritelmät

 • Suurin nopeus: 160 km / h
 • Ajoneuvon kori: alumiini
 • Rautatieliikenne: 1435 mm
 • Akselikuormitus: <18-ääni
 • Ulko-ovet: Sähkömekaaninen ovi
 • Otsa seinäovet: Sähkömekaaninen ovi
 • teli: Ohjattu teli ja muu teli jokaiseen ajoneuvoon
 • Käyräsäde: 150 metriä.vähimmäismäärä
 • Gauge: FI 15273-2 G1
 • Käyttöjärjestelmä: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Matkustajatiedot: PA / PIS, CCTV
 • Matkustajamäärä: 322 + 2 PRM
 • Valaistusjärjestelmä: LED
 • Ilmastointijärjestelmä: EN 50125-1, T3-luokka
 • Virtalähde: 25kV, 50 Hz
 • Ulkolämpötila: 25 ° C / + 45 ° C
 • YTE: n vaatimustenmukaisuus: YTE LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • WC: n määrä: Tyhjiötyyppinen wc-järjestelmä 4 Standard + 1 Universal (PRM) wc
 • Piirrä kehyspaketti: Automaattinen kytkentä (tyyppi 10) puoliautomaattinen kytkentäRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar