6 pidätettiin romukorruptioon TCDD: ssä

Tcdd: n romutuskorruptioon pidätetyt ihmiset
Tcdd: n romutuskorruptioon pidätetyt ihmiset

Liikenneministeri Mehmet Cahit Turhan totesi vastauksena CHP: n Istanbulin varajäsenen Mahmut Tanalin kysymykseen, että 6 henkilöstöä vapautettiin virkamiehistä ja 1 työntekijä tuomittiin irtisanomisesta kuukausittain.


Turhan kertoi, että vuosina 2019-2020 käynnistettiin yhteensä 8 romurikollisuuden tutkimusta, 5 päätökseen ja 3 jatkui edelleen. Turhan kertoi, että myös syyttäjä tarttui tilanteeseen.

CHP: n Tanal pyysi perustamaan yleiskokoukseen tutkimuskomission, joka käsittelee romutuskorruptiota julkisissa laitoksissa.

CHP: n Istanbulin varajäsen Mahmut Tanal toi edustajakokouksen esityslistalle väitteet, että TCDD: ssä "myytiin epäsäännöllistä romua".

Tanal, liikenne- ja infrastruktuuriministeri, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan;

  • Onko TCDD: tä vastaan ​​aloitettu hallinnollisia tai oikeudellisia tutkimuksia sillä perusteella, että romua myydään laittomasti?
  • Onko TCDD: n henkilöstöä, virkamiehiä, byrokraatteja, joita tutkitaan, keskeytetään, irtisanotaan, irtisanotaan ja rangaistaan ​​romua koskevalla vaatimuksella?
  • Onko totta, että vaunut, jotka eivät ole vielä vanhentuneet, leikataan ja raaputetaan Sivas Bostankayan asemalla ja myydään?

Hän esitti kysymyksiä.

TURHANIN MINISTERI: 8 TUTKIMUKSET Aloitettiin, 6 henkilöä poistettiin

Vastauksena CHP: n Mahmut Tanalin kysymykseen, ministeri Turhan totesi, että 8 tutkimusta on aloitettu, 5 on saatettu päätökseen ja 3 jatkuu edelleen TCDD: ssä. Turhan selitti, että 6 henkilöstöä erotettiin virkamiehistä romunkorruption vuoksi ja 1 henkilöstö sai kuukausittain rangaistuksen.

Ministeri Turhan kertoi: ”Vuosina 2019-2020 on tehty yhteensä 8 tutkimusta / tutkimusta laittoman romumyynnin, korruption ja varkauksien kaltaisista väitteistä, joista 5 on saatu päätökseen ja 3 niistä on edelleen tutkimuksen alla. Pääasialliselle syyttäjälle annettiin kaksi asiaa. Vuodesta 2 vuoteen 2010 yhtä henkilöä rangaistaan ​​rangaistuksesta, jonka mukaan hänet irtisanotaan yhden kuukauden kuukausittain ja 2020 henkilöä "romutuskorruption" vuoksi. Lisäksi ajoittain raportit tutkitaan ja hallinto aloitetaan, ja tapahtumat ilmoitetaan informaattorille. "

Torjunessaan väitteet siitä, että vanhentumattomat vaunut on leikattu ja kaavittu Sivas Bostankayan asemalla, Turhan sanoi: ”Sivas Bostankayan aseman vaunut valmistettiin pääosin vuonna 1954, ja tehtiin tarjousehdotuksia vaunuista, jotka eivät kyenneet käyttämään niitä ja joiden korjaaminen ei ollut taloudellista. ja irtisanomispäätös tehtiin. Lainsäädännön mukaan käytettyjen vaunujen myynti tapahtui Kone- ja kemianteollisuus ry: n (MKEK) romunhallinnan osastolle (HURDASAN A.Ş.). Vaunuja ja vaunujen leikkauksia, jotka eivät ole vanhentuneet, ei ole valmistettu ”.

PYYDETYT TYÖJÄRJESTELYJEN PERUSTAMISEKSI TANAL PUBLIC -JÄRJESTELMÄÄ

Sillä välin Istanbulin CHP: n varajäsen Mahmut Tanal vaati, että Turkin suuriin kansalliskokouksiin perustetaan tutkimuskomitea määrittelemään toimenpiteet "romutuskorruption" estämiseksi julkisissa laitoksissa ja organisaatioissa tutkimalla väitteitä, että valtion omistamat romut myytiin laittomasti.

Tanal, joka antoi edustajakokouksen puheenjohtajalle tutkimusehdotuksen varajäsentensä kanssa, kiinnitti huomiota uutisiin noin 600 tonnia romumetallia, joita pidettiin Düzce-kunnan varastoissa ja joiden markkina-arvon arvioidaan olevan noin 400 tuhatta tonnia, kadonneita, ja tilanne TCDD: ssä, Meidän ei pitäisi sanoa “romua”. Yleiskokouksen on tehtävä omalta osaltaan tutkia valtion omistamien romutuksen kohtia ja syytteitä romunkorruptioista. "

Tanal, riippumatta siitä, myydäänkö romut julkisissa laitoksissa ja laitoksissa, kunnissa, yliopistoissa ja armeijan yksiköissä, myytiinkö romut yksityishenkilöille, kuinka paljon tuloja saatiin romun myynnistä yleisölle, oliko romun myynti laitoksessa kirjattu vai ei vielä vanhentunut. Hän korosti, että kysymyksiin olisi vastattava, onko materiaalit raaputettu vai esitetään romuna.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar