10 maata otti yhteyttä paikalliseen autokauppaan

Maa otti yhteyttä paikalliseen autokauppaan
Maa otti yhteyttä paikalliseen autokauppaan

Teollisuus ja tekniikka ministeri Mustafa Varank totesi, että Turkin auton suuren palveluksen, "Tällä hetkellä noin vähintään 10 maata myymästä niiden yhteyttä minuun." hän sanoi.


Sijaitsee arvioinnissa tehdyn työn auton Varank Turkki, sanoi, että omistus kansalaisten tämän projektin. Varank ministeri "Turkki kuuluu 100 sähkö liikkuvuutta ekosysteemin toisiinsa liitettyjen ja sanomme, paitsi autojen tekniikkaa, olemme asettaneet keino kehittää teknologiaa auton ympärillä." hän sanoi.

TYÖ GEMLIKissä

Varank Turkin Autot aloiteryhmä (TOGG) panevat merkille, että edelleen työtä Gemlik, "perusta tehtaan ensimmäisellä vuosipuoliskolla hylätään, koska ne tekevät suunnittelun. Tänä vuonna taas tuo työtä viimeisen pisteen autobisneksestä lanseeraamalla auton Turkissa ja olemme nähneet loppuun 2022 markkinoille. " hän puhui.

ESITTELYPROSESSI

"Kuinka hakea, jos tilausta on ennakkotilauksesta?" Varank kertoi, että ennakkotilausprosessia ei ole vielä aloitettu. Varank kertoi haluavansa odottaa brändin lanseeraustaan ​​tässä mielessä ja sanoi: ”Meille on kymmeniä ja tuhansia pyyntöjä. Ne, jotka haluavat ostaa auton, ne, jotka haluavat työskennellä autossa, ne, jotka haluavat osallistua autoon, ne, jotka haluavat tuottaa toiselle puolelle, ne, jotka haluavat tulla jälleenmyyjäksi ... Tällä hetkellä he ovat ottaneet minuun yhteyttä jälleenmyynnistä ainakin 10 maasta. En edes laske niitä, jotka ovat yhteydessä yritykseen. Siellä on todella suuri suosio. Meidän ei pitäisi saada kansalaisia ​​kohtaamaan. Jatkamme pyrkimyksiämme vastata parhaiten tähän suosimiseen. ” löytyy kuvauksesta.

JÄLLEENMYYNTIPYYNTÖT

Varank totesi, että jälleenmyyntitarpeet tulevat Persianlahden maista, Keski-Aasian maista ja Saksasta. Saksassa, Turkki perustama kansalaisyhteiskunnan yhteydessä liike on valmis allekirjoittamaan jälleenmyyntisopimuksen Varank mukaan edustajat organisaation, sanoivat haluavansa säilyttää tämä kiinnostus auto ilmassa.

AUTON HINTA

Varank vastasi kysymykseen, onko auton hinnasta tullut selvä vai ei: "Tätä hintaa ei tällä hetkellä voida sanoa, mutta ystävämme väittävät uskovansa, että niitä on saatavana kilpailukykyiseen hintaan luokassaan." hän sanoi.

TYÖN AUTON NIMI

Varank Ministeri viittasi Turkin työt auton nimi ", löydämme enemmän nimiä. Kun pääsin näihin prosesseihin, huomasin, että niitä otettiin niin ammattimaisesti. He yrittävät löytää nimiä, joita ei ole aiemmin rekisteröity. Kun tämä tuotemerkki lanseerataan ulkomaille, he yrittävät löytää nimen, jonka kyseisen maan ihmiset voivat helposti ääntää. He jatkavat toimintaansa löytääkseen sopivimman nimen. Ehdotamme nimeä, jos he kysyvät meiltä. ” Hän puhui muodossa.

LATAUSASEMAT

antaa tietoa tutkimuksista Varank latausasema määrä latausasemaa Turkissa, sanoi että on tarpeet, jotka ovat sähköautot. Varank totesi, että infrastruktuuria olisi mukautettava sähköautojen leviämisen myötä. Energia- ja luonnonvaraministeriön, ympäristö- ja kaupungistumisministeriön, energiamarkkinoiden sääntelyviranomaisen (EMRA) ja teollisuus- ja teknologiaministeriön työryhmät jatkavat.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar