Kotimaan auton hinta on määritetty!

kotimaan auton hinta on määritetty
kotimaan auton hinta on määritetty

Turkin Automobile Enterprise Group (TOGG) toimitusjohtaja GurcanTurkoglu kuningas, jakaa uusia tietoja kotimaan autovalmistajista. Karakaş sanoi: ”Puhumme Boschin kanssa ajoneuvon sähkömoottorista. Teimme kuuden kiinalaisen yrityksen kanssa luottamuksellisuussopimuksen ajoneuvon akusta. ”


Turkin Automobile Enterprise Group (TOGG) toimitusjohtaja GurcanTurkoglu Karakas, sanoi uusi tietoja kotimaan autovalmistajista.

Hürriyetistä tulevan Burak Coşanin uutisten mukaanGürcan Karakaş sanoi: ”Työskentelimme maailman parhaiden kanssa brändäyksestä suunnitteluun. Ei ole monia yrityksiä, jotka voivat tuottaa sähköä syntymästä lähtien. Teemme yhteistyötä kumppaneiden kanssa, jotka ovat hankkineet kyseisen tekniikan, ja työskentelemme yhdessä tässä prosessissa. Puhumme Boschin kanssa ajoneuvon sähkömoottorista. Olemme allekirjoittaneet salaisuussopimuksen 6 kiinalaisen yrityksen kanssa ajoneuvon akusta. Käsittelemme yhtä heistä. Valitsimme saksalaisen suunnitteluyrityksen EDAG ajoneuvojen integroinnin teknologiakumppaniksi. Myra on yksi kumppaneistamme, erityisesti mekaanisin iltoin, runkojärjestelmissä, jotka Iso-Britannia on hyväksynyt. Sovimme suunnittelusta italialaisten kanssa. ”

Karakaş jatkoi seuraavasti: ”Tarkastelemme sitä, kuka on maailman paras. Olemme valmistuneet toimittajavalinnoistamme, kuten huhti- ja toukokuussa. Voimme tuoda tätä teknologiaa maamme joiden kanssa etsimme sitä Turkista. Olemme tehneet erittäin vakavia kustannustutkimuksia. Voisitko tuottaa Turkissa, kustannustehokkaampaa Onko muualla syntyneen katsomaan häntä. Kun istumme kumppanimme edessä, tiedämme mikä on mitä. ”

MITEN HINTA ON?

Gürcan Karakaş, joka ei jaa tuotettavien autojen hintatietoja, selitti syyn tähän:

”Hintojen jakaminen ei olisi oikein, koska emme halua antaa kilpailijoillemme mitään tietoja tästä. Vuodesta 2020 lähtien C-maastoautojen segmentissä myytävien diesel- tai bensiinimoottorilla myytävien autojen hintaluokka vaihtelee kuitenkin 250 tuhannesta 300 miljoonaan tonniin. Vuonna, jolloin kotimainen auto julkaistaan, se pystyy kilpailemaan näiden ajoneuvojen hintojen kanssa. "

PAIKALLISEN AUTOTEKNISEN PERUSTEET ON TOUKOKUU

Gürcan Karakaş kertoi, että TOGG-tehtaan rakentamisen maatutkimukset ovat alkaneet, ja kertoi tehtaan perustan toukokuussa.

Karakaş sanoi: ”Laskemme vuonna 2022 ensimmäiset esituotantoautomme nauhoilta. Tehtaallamme, joka saavuttaa keskimäärin 15 tuhannen yksikön vuotuisen tuotantokapasiteetin investoimalla 22 miljardia tonnia 175 vuoteen, tavoitteemme on vähentää kaistoilta yhteensä miljoona ajoneuvoa vuoteen 2032 mennessä. "

Karakaş totesi, että ensimmäinen vienti voidaan tehdä symbolisesti vuonna 2024, ”Meillä on toistaiseksi allokoitu 10 prosenttia vientikapasiteetista. Se voi kuitenkin kasvaa vielä enemmän tämän kysynnän mukaan. Voimme pysyä mukana tässä muutoksessa. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar