TÜVASAŞ jatkaa kansallista junamatkaa 7/24

uvasas jatkaa kansallisen junan kouluttamista
uvasas jatkaa kansallisen junan kouluttamista

Turkki Wagon Industry Inc. National sähköjunat 7/24 liikkeelle jatkuu. Kansallisjunan rakentamiseen osallistuvien työntekijöiden omistautunut työ jatkuu yötä päivää. Kansallisjunan on tarkoitus olla raiteilla kesäkuun lopussa tai heinäkuussa.


Turkki Wagon teollisuudessa (TÜVASAŞ), ulkomaiset yritykset sai tiedon dieseljunien sarjatuotannon lisenssillä, käyttää kansallista sähköistä rautatietä sarjatuotannossa.

Prototyypin tuotannon puitteissa toteutettavan kansallisen sähköjuna-sarjan 160 kilometrin tunnissa tuotannon odotetaan valmistuvan tämän vuoden puoliväliin mennessä ja ajoneuvon on tarkoitus ladata raiteille.

Tämän junasarjan testi- ja varmennusprosessi on saatu päätökseen vuoden loppuun mennessä, ja suunnitellaan aloittavan massatuotanto. Lisäksi kansallinen sähköjunajoukko, joka on tarkoitus viedä Euroopan unionin maihin vuoteen 2023 mennessä, suunniteltiin YTE-standardien mukaisesti ja sen nopeutta nostettiin 160 km / h: sta 200 km / h: iin.

TÜVASAŞ: ssa valmistettu Milli Tren on matkalla ensimmäiseksi alumiinirunkoisella suunnittelullaan. Viiden ajoneuvon sarja, jonka nopeus oli 160 km / h ja jolla oli korkeat mukavuusominaisuudet, suunniteltiin linja-autojen matkan mukaisesti. Lisäksi kansallinen juna suunniteltiin vastaamaan kaikkia vammaisten matkustajien tarpeita.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar