Denizlin hiihtokeskus on matkailualan ammattilaisten uusi suosikki

uusi hiihtokohde matkailualan ammattilaisille
uusi hiihtokohde matkailualan ammattilaisille

Egeanmeren suurin hiihtokeskus, joka on tullut yksi välttämätön osoitteen matkan paketti matkailun, varsinkin Turkin Egeanmeren ja Välimeren tyytyväinen kävijöitä, joista neljä mennessä. Matkaoppaiden ja vierailijoiden kiitoksella mainittu Denizlin hiihtokeskus tunnetaan palveluistaan ​​ja lumen laadustaan.


Denizlin hiihtokeskuksesta, jonka Metropolitan kunta on toteuttanut Denizlin saataviksi talviturismin puolesta, on viime aikoina tullut matkatoimistojen ja matkailuyritysten suosikki. Denzdali-hiihtokeskus, joka sijaitsee Bozdağissa, Tavasin alueen Nikfer-alueen rajojen sisällä, josta on tullut välttämätön ja suosituin kohta matkailuyritysten matkapaketeissa, alkoi isännöidä kymmeniä kiertuebusseja joka päivä. Koska se on lukukauden tauko, laitos, johon kävijät voimakkaasti vaikuttavat, on erittäin suosittu kuljetusten, tarjottujen palvelujen ja lumen laadun suhteen. Pääkaupunkiseudun kunta BELTA the: n puheenjohtaja Mehmet Teke totesi, että Denizlin hiihtokeskuksella on edelleen suuri kysyntä ja että matkailuyrityksillä on suuri kiinnostus hiihtokeskukseen. Teke totesi, että ne ovat jatkuvasti yhteydessä matkailuun, "Kansalaiset valitsevat yksilöllisiin sekä hiihdon yhtiö Turkin yli tarpeen", hän sanoi.

"Denizlillä on sananvaltaa myös talvimatkailussa"

Denizli pormestari Osman Zolan, Denizli Ski matkailualan yritys, joka on tullut suosikki hyvin, varsinkin ympäri Egeanmeren ja Turkin sanoivat he jatkavat viihdyttää sisällyttämällä Välimeren. Presidentti Zolan korosti, että Egean suurin hiihtokeskus on erittäin tärkeä investointi Denizlille ja että Denizlillä on sananvaltaa talvimatkailuun laitoksen kanssa, "Odotamme kaikkia, jotka haluavat nauttia lumesta ja hiihtämisestä Denizlin hiihtokeskukseen".

Vierailijat ovat tyytyväisiä, matkanjärjestäjät ovat tyytyväisiä myös vieraisiin ja matkailualan ammattilaisiin, jotka puhuivat Denizlin hiihtokeskuksen tilasta.

Gökhan Kırmızı (opas): Denizlin hiihtokeskus on erittäin suosittu viime vuosina. Se oli vaihtoehto matkailualan työntekijöille talvikaudella ja oli erittäin mukavaa vieraillemme, jotka haluavat viettää lukukauden tauon. Siellä on myös voimakkuutta 15 loman saapumisella. Tänään tulimme Marmariksesta 80 ihmisen ryhmän kanssa. He ovat erittäin onnellinen. Se on edullisin laitos hiihtokeskuksissa, joita olen toistaiseksi käynyt. Uskon, että se saavuttaa tulevaisuudessa suositumman ja hyvän tason. Se on erittäin mukava tavoittaa.

Mehmet İlhan (opas): Muğlalla on suuri kysyntä Denizlin hiihtokeskukselle. Nämä ovat kauniita, suojaisia ​​ja onnettomuusalueita. Hinnat ovat erittäin kohtuulliset kotimaisille turisteillemme ja vielä enemmän ulkomaisille matkailijoille. Se on vaadittu paikka, koska se on lähellä kaupunkeja, joissa on lämmin ilmasto-olosuhteet, kuten Muğla, Aydın ja İzmir. Kansalaisilta, joita tuomme, ei ole ollut kielteistä palautusta tänään. Kiitämme Denizlin pääkaupunkikuntaa.

Onur Orhun: Olemme tulossa Bodrumista ensimmäistä kertaa. Niin kaunis. Aioimme mennä Davraziin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme tulleet tälle puolelle, ja pidän siitä erittäin. Sää on kaunis, lumen laatu on erittäin hyvä. Suosittelen tätä paikkaa kaikille. Palaamme takaisin heti kun meillä on mahdollisuus.

Burak Çıtır: Tulimme tänne İzmiristä päiväksi. Tulimme ensimmäistä kertaa ja se on paljon korkeampi kuin odotimme. Onnittelumme pääkaupunkiseudun Denizlin kuntaa, he ovat tehneet erittäin hyvän sijoituksen. Tällaista paikkaa tarvitaan alueella. Lumen laatu on hyvä, radat ovat kauniita, myös aloittelijoille on mukavia alueita. Kelkka-alueita löytyy niille, jotka tulevat perheen ja lasten kanssa. Kävelyvyö on erittäin onnistunut. Terveyttä niille, jotka tekevät.

Kaan Çamtepe: Erittäin mukava palvelu. Voit tulla lasten kanssa, kelkkailuun on erittäin hyvät mahdollisuudet. Hinnat ovat erittäin kohtuulliset. Sen läheisyys on erittäin mukava. Tulimme Izmiristä 3 tunnissa. Tämä on hienoa.

Çağdaş Börühan: Olen kotoisin Lüleburgazista. Pidän todella tästä paikasta. Suoraan sanottuna en odottanut niin paljon. Kappaleet ovat erittäin pitkiä, hyvin hoidettuja ja kauniita. Olemme erittäin onnellinen tullessamme. Se on todella yli odotusten. Pidin siitä lumen laadun, teiden pituuden ja liukumisen vuoksi.

Turgut Ölemez: Olen kotoisin Vanista. Olemme käyneet monissa hiihtokeskuksissa aiemmin, mutta Denizli on yksi niistä, joilla on todella hienot radat. Lumen laatu on hyvä, kappaleet ovat erittäin miellyttäviä.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar