Kansallinen rautatietö TÜVASAŞ: lla

tuvasasta kansallinen junavuoro
tuvasasta kansallinen junavuoro

Turkki Wagon Industry Inc. National Electric Train kampanja käynnistyi. Tehdas kiihdyttää työtään ja työntekijät työskentelevät nyt lauantaisin. Kansallisjunan on tarkoitus olla raiteilla kesäkuun lopussa tai heinäkuussa.

Turkki Wagon teollisuudessa (TÜVASAŞ), ulkomaiset yhtiöt, joista se on saanut tietoonsa dieseljunien sarjatuotannon lisenssillä, on tarkoitus käyttää tuotannossa kansallisen sähköjunalla sarjoiksi.

Prototyypin tuotannon puitteissa toteutettavan kansallisen sähköjuna-sarjan 160 kilometrin tunnissa tuotannon odotetaan valmistuvan tämän vuoden puoliväliin mennessä ja ajoneuvon on tarkoitus ladata raiteille.

Tämän junasarjan testi- ja varmennusprosessin on tarkoitus saada valmistuvan vuoden loppuun mennessä ja sarjatuotanto alkavan.

Lisäksi on kehitetty kansallinen sähköjunisarja ja suurnopeusjunajoukot on alettu suunnitella nopeuden 225 km / h mukaisesti käytettäväksi t & k-tutkimuksissa.

Kansallisen sähköveturin suunnittelutyöt valmistuvat ensi vuonna.

TÜBİTAK koordinoi projektin T & K-toimintaa ja kehittää kriittisiä komponentteja prototyyppitasolla. Kansallisen sähköveturin massatuotanto on tarkoitus aloittaa vuonna 2022 ja kansallisen suurnopeusjunan prototyyppi valmistuu vuonna 2023.

Kansallinen sähköjuna iskee raiteille vuonna 2020

Elektrikli Näemme rautateemme yhtenä tärkeimmistä kestävän kehityksen siirtoyhteyksistä, Cah kertoi kansallisen sähköjunapäivän liikenneministeristä Cahit Turhanista.

Mehmet Cahit Turhan sanoi, tik olemme tehneet ahkerasti työtä elvyttääksemme tätä laiminlyötyä aluetta vuosien ajan. Presidentin johdolla olemme kääntäneet rautateemme takaisin valtion politiikkaan. Uudistimme kaikki pääradat nykyisessä 11 590 km rautatieverkostossamme. Tehtymme oikeudellisten järjestelyjen puitteissa olemme avanneet rautatien yksityiselle sektorille. Olemme laatineet oikeudellisen perustan rahti- ja matkustajaliikenteelle yksityisen sektorin yksityisillä junilla rautatieverkostossamme. 1. Teimme 213 kilometriä nopeaa junalinjaa.

Reiteillä Ankara – Eskişehir – Istanbul, Ankara – Konya – Istanbul tapahtui lähes 52 miljoonaa matkaa. Tuotamme nyt merkittävän osan suurnopeusjunamateriaaleista omassa maassamme. Tuotimme kansallisen tavaravaunun, käytämme sitä. Vuonna 2020 pyrimme kuljettamaan 9,8 miljoonaa matkustajaa YHT: n kanssa.

TCDD Transportation Co. Yksityisten rautatiejunien tarjoajat ovat 29,3 miljoonaa tonnia, 5,5 miljoonaa tonnia, joista rahtina on yhteensä 34,8 miljoonaa tonnia. Marmaray pyrkii kuljettamaan 2020 miljoonaa matkustajaa vuonna 146.

Odotamme, että Başkentrayssa kuljetetaan yhteensä 14,6 miljoonaa matkustajaa. TÜVASAŞ: lla alennamme ensimmäisen kansallisen sähköjunajoukon prototyypin kiskoille vuonna 2020 ja aloitamme massatuotannon. ” (Medyab on)

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar