Turkin kuljetus-Sen kehotti Sivasin asukkaita vaatimaan TUDEMSAŞ

turkin kuljetus, sinun on soitettava tudemsasaan
turkin kuljetus, sinun on soitettava tudemsasaan

Turk Ulas-Sen -konttorin puheenjohtaja Ilker Celikus, joka palautti väitteet TUDEMSASin sulauttamisesta TULOMSASiin ja TUVASASiin, sanoi: Kutsumme kaikkia Sivasin asukkaita hakemaan leipäovia halun kanssa sulautua TÜDEMSAŞ: n muihin tytäryhtiöihin. ”

27.10.2018 mennessä ja 30578 256 Virallinen lehti nro 2019 nro lukien vuosiohjelma XNUMX Puhemies muistutti, että liikkeeseen presidentin päätöksen Çelikus "julkaistiin hallitseva, 'Turkin tasavalta rautateiden (TCDD) Urakoitsija tytäryhtiö pääosasto, TÜDEMSAŞ ja TÜVASAŞ; uudistetaan vastaamaan markkinoiden odotuksia rautatiealan lainsäädännön seurauksena. Samassa päätöksessä todetaan, että ÜL TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ ja TÜDEMSAŞ kootaan yhden katon alle vastaamaan markkinoiden odotuksia, tyhjäkäynnin tuotantokapasiteettia käytetään tehokkaammin organisaatioyhteistyön kautta ja kotimaista tuotantokapasiteettia parannetaan. Tämän äskettäin julkaistun päätöksen mukaisesti olemme kuulleet, että ministeritason työtä on nopeutettu. ”

TCDD tytäryhtiö TÜDEMSAŞ (Turkki rautateiden Industry Inc.) höyryveturi ja alle Sivas Traction Workshop nimi, jonka tavoitteena on tehdä korjaus tavaravaunujen muistuttaa perustettiin vuonna 1939 Çelikus "Rautatieliikenne rinnalla kehittämiseen tavaravaunujen vuonna 1953 tuotannossa Vuonna 1975 nimi muutettiin SIDEMASiksi vuonna 1986 nimellä TUDEMSAS. TÜDEMSAŞ: n pääosasto, joka koostuu 400 tehtaasta ja 3 osastosta ja jonka pinta-ala on 10 tuhatta neliömetriä, on tuloväylä Sivasissa ja Sivasissa asuville, ja sillä on suuri merkitys Sivasin taloudessa. Tämän merkittävän organisaation fuusioituminen muihin tytäryhtiöihin, pääosaston sulkeminen, TÜDEMSAŞ: n kutistuminen, toiminnan menetys ja liiketoiminnan volyymin lasku johtavat liiketoiminnan tehokkuuden heikkenemiseen. ”

Pormestari Çelikus jatkoi seuraavaa lausuntoa: TÜ TÜDEMSAŞ pyrkii edistämään kansantaloutta tuottamalla maailmanluokan vaunuja kehittyvän tekniikan ja kehittyvän tekniikan mukaisesti ja muuttamaan TÜDEMSAŞ: n rakennetta vastaamaan markkinoiden odotuksia. Tämän organisaation pääosaston, TÜDEMSAŞ, nimityksen poistaminen johtaa Sivaseen tehtävien investointien vähenemiseen. Sivasin työntekijöiden leivät ja leipätyöntekijät etenkin täällä, Sivasin talouden ansiosta, tekevät kauppaa kaikille Sivasissa asuville kansalaisille. On kiistatonta, että työllisyys vähenee ja aiheuttaa työttömyyden lisääntymistä. Näistä syistä me, kuten Turkish Transportation-Sen, vaadimme tekemään tarvittavia investointeja TÜDEMSAŞ: lle, lisäämään liiketoiminnan määrää, kehittämään kotimaista tuotantokapasiteettia ja tulla organisaatioksi, jolla on sananvapaus omilla markkinoilla, hylkäämällä sovelluksensa yhden katon alla, joka aiemmin oli epäonnistunut. . Kutsumme tässä yhteydessä kaikkia sivasiitteja tukemaan leipäportteja vastaan ​​TÜDEMSAŞ: n toiveen sulautua muihin tytäryhtiöihin. ”(in Sivasira)

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar