TCDD ei astu takaisin YHT: n kuukausitilauslippujen retkelle

tcdd yht kuukausimaksu ei astu takaisin lipun hintaan
tcdd yht kuukausimaksu ei astu takaisin lipun hintaan

Vastauksena TCDD Tasimacilikin "ylenmääräiseen vaellukseen" vastaukseen, joka koski suurnopeusjunien (YHT) lippuja, "alennusjärjestelyn" alaisen järjestelyn jälkeen silmät käännettiin uusiin vaiheisiin rautatieliikenteen matkustajaliikenteessä.


Habertürkin Olcay Aydilek otti TCDD-hoidon pulssin. Näin ollen uusissa tariffeissa ei ole askel taaksepäin. Uudet tariffit koskevat 7 tuhatta noin 350 miljoonasta YHT-matkustajasta vuodessa. TCDD Tasimacilik pyrkii vähentämään asteittain miljardin TL: n menetyksiä vuodessa; Kasvattaa matkustajien lukumäärää ja palvelun laatua erityisesti liikemiesten suosiman liiketoimintaluokan yhteydessä. YHT-lippujen tariffeissa ei "uuden alennuksen" jälkeen ole suunniteltu uutta asetusta. Ruokapalvelun laadun paranemisen jälkeen ”yritysluokan” lippujen hintojen nousua tarkastellaan varmasti.

TCDD Tasimacilik ryhtyi tärkeisiin asioihin YHT-lippujen hintojen suhteen voimaan tämän kuukauden ensimmäisistä päivistä. Ensin tehtiin järjestelyjä yritysluokan lippuille. "Business-luokan" alennukset on poistettu kokonaan 3. tammikuuta alkaen.

Sitten samalla linjalla (esim. Ankara-Eskişehir tai Ankara-Konya välillä) matkustavien käyttämien monen kiertomatkalippujen hintaetu poistettiin ja näihin lippuihin sovellettavia alennuksia alennettiin huomattavasti. Tämän järjestelyn jälkeen otettiin käyttöön uudet tariffit.

Lue koko tarina lähteestä TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar