TCDD-avustajan ostaja-tarkastaja

tcdd-apulaistarkastaja tekee oston
tcdd-apulaistarkastaja tekee oston

TCDD palkkaa avustavan tarkastajan; 4 apulaistarkastajaa rekrytoidaan nimitettäväksi TCDD: n pääosaston tarkastuslautakuntaan.
Sisääntulotutkinto selitetään alla.

Kokeen päivämäärä ja aika: Kirjallinen tentti pidetään 15. helmikuuta 2020 (lauantai) klo 09.30-15.30.

Kokeen sijainti: TCDD: n pääosasto Hacı Bayram -kortteli, Hipodrom Street, nro: 3, 06050 Altındağ-Ankara -kahvilahalli.

Osallistumisehdot

1) Saada virkamieslain 48 §: ssä määritelty pätevyys,

2) Ei ole saavuttanut 01.01.2020-vuotiasta (35) XNUMX alkaen,

3) Suorittanut yhden oikeustieteen, politiikan, talouden, liiketalouden, talouden ja hallintotieteiden tiedekunnan sekä yhden Turkin tai ulkomaisen oppilaitoksen, jonka toimivaltaiset viranomaiset ovat hyväksyneet koulutuksensa vähintään 4 vuoden ajan,

4) OSYM: n vuosina 2018 ja 2019 pitämän julkisen henkilöstön valintakokeen ryhmä A kuuluu ensimmäisten 48 ehdokkaan joukkoon, jotka ovat saaneet vähintään 70 pistettä KPSSP80-osiosta (Jos tenttivaatimukset täyttävien hakijoiden määrä on yli 80, alkaen korkeimmasta pistemäärästä) Ensimmäiset 80 ehdokasta hyväksytään pääsykokeen piiriin, ja kaikki hakijat, jotka saavat yhtä suuret pisteet 80. ehdokkaan kanssa, kutsutaan tenttiin),

5) Koska tarkastusvirastolla ei ole esteitä rekisteröinnille ja luonteelle suoritetun tutkimuksen lopussa (tämä ehto koskee vain hakijoita, jotka ovat läpäisseet kirjallisen tutkinnon, ja tarkastuslautakunta määrittelee ne ennen suullista tutkimusta),

6) Terveyden tilan kannalta kyky käydä kaikissa maissa työskennellä, estää kehon jatkuva työskentely tai mielenterveys tai kehon vammaisuus ja olla vammainen,

7) Saada tarkastuslaitoksen edustamisen kannalta vaadittava pätevyys,

8)Suorittamalla kokeen ensimmäistä tai toista kertaa,

Tenttihakemus ja tenttiilmoitus

Tenttihakemukset voidaan tehdä henkilökohtaisesti tai postitse TCDD: n tarkastuslautakunnan pääosastolle Hacı Bayram Mahallesi, Hipodrom Street, nro 31.01.2020, 3 Altındağ-Ankara, päivästä, joka seuraa tenttiilmoituksen julkaisemista virallisessa lehdessä, perjantaina 06050 olevan työajan loppuun. Hakemuksia määräajan jälkeen ei oteta huomioon. CD TCDD: n pääosaston avustava tarkastaja pääsykokeen hakemuslomake, joka on otettava yllä mainitusta osoitteesta tai www.tcdd.gov.tr ​​By Se valmistuu lataamalla osoite. Hakemuksia, joita ei ole tehty ajoissa ja joista puuttuu asiakirjoja ja tietoja, ei käsitellä.

Hakijoilta, jotka ovat oikeutettuja suorittamaan kokeen, veloitetaan 10 TL maksu. Maksut hyvitetään Halkbank Ankara Corporate Branch TR 710001200945200013000001 tai Vakıfbank Labor Branch TR 140001500158007262158442 tileille. Palautusta ei suoriteta, ja talletus kirjoitetaan pankkiin bölüm-tarkastusviraston valtuutuksella kuitin selitysosassa.

Lopullinen luettelo ehdokkaista, jotka ovat oikeutettuja osallistumaan kokeeseen, on saatavana TCDD: n tarkastuslautakunnasta 05.02.2020. Lisäksi, www.tcdd.gov.tr ​​By Internet-osoitteet. TCDD: n tarkastuslautakunta myöntää ”tenttiosaston a” 10.02.2020 alkaen ja ”koekäyttöön liittyvän asiakirjan maya, jota ei oteta ennen tenttipäivää, toimitetaan tenttisaliin. Tutkinnassa tämä asiakirja esitetään ensin ja henkilöllisyyteen käytetään voimassa olevaa ja voimassa olevaa valokuvia sisältävää henkilöasiakirjaa, kuten henkilöllisyystodistusta, Turkin tasavallan henkilötunnusta sisältävää henkilökorttia.

Tutkinnassa tarvittavat asiakirjat

1) Valokopio henkilöllisyystodistuksesta, joka sisältää TC-tunnistenumero-lausunnon tai TC-tunnistenumeron,

2) Tenttihakemuslomake (saatu osoitteesta www.tcdd.gov.tr ​​tai käsin),

3) Alkuperäinen kopio KPSS-tulosdokumentista, jonka voimassaoloaika ei ole päättynyt, tai hyväksytyn kopion tietokoneen tulostuksesta,

4) Tutkintotodistuksen tai tutkintotodistuksen tai toimielimen hyväksymän näytteen alkuperäiskappale,

5) Kaksi valokuvaa (4,5 x 6 cm) ja TCDD koskevat tarkastuslautakuntaa.

Seuraavat asiakirjat vaaditaan kirjallisesta tentistä ennen suullista tenttiä.

1) Kirjallinen lausunto siitä, että terveystehtävien jatkuvalle suorittamiselle ei ole esteitä,

2) Kirjallinen ilmoitus siitä, että miesehdokkaat eivät ole sidoksissa armeijaan,

3) Kirjallinen lausunto ei ole rikosrekisteriä,

4) Ehdokkaan ansioluettelo

5) Neljä kuvaa (4,5 x 6 cm),

6) Alkuperäinen tai virallisesti vahvistettu valokopio vastaavuustodistuksesta Turkin tai ulkomailla sijaitsevien oppilaitosten tutkinnon suorittaneille, lukuun ottamatta oikeustieteellisiä, poliittisia, taloustieteen, liiketalouden, taloustieteiden ja hallintotieteiden tiedekuntia,

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Nykyiset huutokaupat

 1. Tarjouskilpailuilmoitus: Siltojen ja ritilien vahvistaminen

  Tammikuu 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 3. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar