Tatvan Rahovan logistiikkakeskuksen rakennustöiden tulokset

tatvan rahojen logistiikkakeskuksen rakennustöiden tarjouskilpailun tulos
tatvan rahojen logistiikkakeskuksen rakennustöiden tarjouskilpailun tulos

Tatvan Rahovan logistiikkakeskuksen rakennustöiden tulokset


2019 yritystä jätti tarjoukset Tatvan Rahovan logistiikkakeskuksen rakennustöiden tarjouskilpailusta, joka on Turkin tasavallan valtion rautateiden pääosasto (TCDD) ja jonka raja-arvo on 611864/71.568.542,20 KIK ja arvo 101.780.784,13 27 71.982.114,20 TL ja arvioitu kustannus 5 XNUMX XNUMX TL. AKÇADAĞ İNŞAAT TİC. TAAH. LTD. Sti. + ÖZ ARAS -KONSERNIRAKENTAMINEN TEOLLISUUS- JA KAUPPA-YHTEISYRITYS on voittanut yhteisyrityksen. XNUMX yritystä, jotka osallistuvat tarjouskilpailuun jätettiin raja-arvon alapuolella.

Tarjouskilpailu, avaimet käteen-osio (korirakenne): Suoritetaan hakemusprojektien puitteissa; • Z + 1200 Logistiikkaosaston palvelurakennus 2 m2 rakennusalueella • Yksikerroksinen sisäänkäynnin valvonta 50 m2 rakennusalueella varustettu rakennus • Septinen rakenne. kattaa heidän liiketoimintansa. Työn kesto on 600 (kuusisataa) kalenteripäivää toimituksesta.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar