Taiteellinen kosketus alikulkutiloihin ja siltoihin sekä tyhjiin seinäpintoihin pääkaupungissa

taiteellinen kosketus tyhjillä seinäpinnoilla, joissa on pääosin alakattoja ja siltoja
taiteellinen kosketus tyhjillä seinäpinnoilla, joissa on pääosin alakattoja ja siltoja

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta painoi nappia piirtääkseen ympäristön kanssa sopivia esteettisiä, koristeellisia ja taiteellisia teoksia alikulkutiloille ja siltoille sekä tyhjille seinäpinnoille pääkaupungin keskustassa ja piireissä.

Kaupunkien estetiikan laitoksen toteuttaman projektin yhteydessä alikulkutiet, siltojen alla ja tyhjät harmaat betoniseinät kaupungin sisällä; Taiteilija aloitti elämän löytämisen asentamalla Ankaralle ominaiset kuviot, jotka tulivat maalareiden harjoista.

Ensinnäkin Elmadağ Sisäänkäynnin sillan alikulkutie ja Kenan Evren Boulevardin alaseinät, maalari Şenol Karakaya ja hänen tiiminsä ovat muuttuneet visuaaliseksi juhlakuvioksi.

EST Esteettinen koskettaa pääomaa

Pääkaupunkiseudun kunnan kaupungin estetiikkaosaston päällikkö Selami Aktepe kertoi huolellisesti suorittavan ylläpito-, korjaus- ja kunnostustöitä vaativat alikulkutiet, ohikulkut, korjaus- ja kunnostustöitä vaativat jalkakäytävät, kaiteet, kaupunkikalusteet ja valaistus.

Aktepe totesi, että he ovat nopeuttaneet Ankaran kaunistamiseen tähtääviä ponnisteluja. ”Yritämme tehdä jatkuvasti uudistuvan ja kunnostetun kaupungin kasvot pääkaupungiksi sopivaksi. Tässä yhteydessä aloimme toteuttaa uuden projektin, joka sisältää graffititeoksia, erityisesti maisema- ja muotokuvamaalauksia, tyhjien harmaiden seinien väritykseen keskustassa ja piireissä. "

"ERIKOISET ARVOT PÄÄOMALLA STREETIN SEINOSSA"

Aktepe selitti, että pääkaupungin kasviston ja eläimistön arvot kuvataan ensisijaisesti hankkeen puitteissa, ja sanoi:

”Ankaraa symboloivan Anıtkabirin, Ankaran linnan kaltaisten arvojen lisäksi piirretään endeemisten kasvilajien ja olentojen, kuten Rakkauskukka, Ankara Kukka, Ankara Kissa, Ankara Angora vuohi ja Ankara Güvercini, piirustuksia. Tällä tavoin suojelemme kaupunkiamme erityisiä arvoja ja tiedostamme ne. ”

YKSITYISKOHDAT VÄRITÄ KAUPUNKIA

Ankara Çiğdemi, Ankara Valkoinen kyyhkynen ja Turkin lippu maalattiin tasaiselle betoniseinälle, jonka kokonaismäärä oli 300 neliömetriä, Elmadağ-sisääntulosillan ja Kenan Evren -bulevardin alla.

Maalarin Şenol Karakayan koordinoinnissa seitsemän maalarin työ kesti 7 päivää. hän sanoi.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar