Useimmat unohdetut tuotteet Kabataş Bağcılarin raitiovaunulinjalla

raitiovaunulinja unohti useimmat tavarat
raitiovaunulinja unohti useimmat tavarat

Istanbulin pääkaupunkiseudun kunnan valkoiselle pöydälle saamien ilmoitusten mukaan 2019 4.043 ihmistä unohtivat tavaransa metrolla ja raitiovaunuilla vuonna 2019. Unohduin rivi on Kabataş-Bağcılar -raitiovaunulinja, kun taas unohdetuin esine on laukku. Yksi yleisimmistä Istanbulites-hakemuksista Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) Valkoiseen taulukkoon vuonna 2019 oli kadonneen omaisuuden ilmoitus. Hakemusten mukaan; Vuonna 4 43 tuhatta XNUMX ihmistä unohti rautatiekuljetuksissa esineet, kuten metro, raitiovaunu ja köysirata.

Kabataş-Bağcılarin raitiovaunulinja on ensisijaisesti…


Valkoisen pöydän tiedoista kootun Istanbulin metrojen mukaan kaikkein ohitettu linja oli Kabataş-Bağcılar-raitiovaunulinja 1202 tapauksella. Yenikapı-Hacıosman seurasi 724 tapausta, Yenikapı-Atatürkin lentokenttä 601 tapausta, Yenikapı-Kirazlı-metrolinjat 438 tapausta.

3 tuhat 95 matkustajaa menetti laukut ...

Kansalaiset kertoivat menettäneensä pussinsa eniten rautatiejärjestelmiä koskevissa sovelluksissa ympäri vuoden. Kertoi, että 3 tuhat 95 matkustajaa menetti pussinsa ajoneuvoissa tai asemilla. Unohdetuin tuote pussin jälkeen oli elektroniset esineet 643 kotelolla. Hän ilmoitti menettäneensä 202 matkustajarahaa, 91 matkustajan kultaa ja 12 matkustajaa menettänyt valuutan asemilla ja ajoneuvoissa.

Löydettiin ja omistajalle annettiin 273 tuotetta…

Vuonna 2019 Istanbulin metrohenkilökunnan ja turvallisuusjoukkojen työn perusteella löydettiin 4 henkilöä neljästä tuhannesta 43 henkilöstä, jotka olivat hakeneet kadonneita tavaroita İBB White Table -ryhmiin, ja lähetettiin omistajilleen. Matkustajat muun muassa kadonnoissa ja varkauksissa julkisessa liikenteessä; he voivat tehdä hakemuksensa menemällä aseman päällikölle, jossa tapahtuma tapahtui, tai soittamalla 273 White Table Line. Ajoneuvojen unohdetut tavarat lähetetään Lost and Found -toimistoon päivän lopussa. Valkoiseen taulukkoon rekisteröityjen hakemusten mukaan näiden esineiden välillä tehdään tutkimus ja matkustajalle ilmoitetaan seuraavana päivänä hakemuksesta. Tuotteet, joita ei ole ilmoitettu 153 päivän ajan, lähetetään IETT Lost Property Office -toimistolle.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar