SAMULAŞ: n tulevaisuuden sukupolvien tietoisuusprojekti jatkuu

SAMULAŞ: n tulevaisuuden sukupolvien tietoisuusprojekti jatkuu
SAMULAŞ: n tulevaisuuden sukupolvien tietoisuusprojekti jatkuu

SAMULAŞ A.Ş: n ococlar-tulevaisuuden sukupolvien tietoisuus -hankkeen puitteissa lapsille ilmoitettiin säännöistä, joita on noudatettava julkisen liikenteen turvallisemman käytön kannalta, ja julkisen liikenteen eduista kaupungille, ympäristölle ja kansantaloudelle.

Eleri Nykypäivän pienet ovat huomisen isoja. ”Derelerin peruskoulu kävi tällä viikolla. Koulutuksen jälkeen luokanopettaja Hacı Doğan sanoi, orum. Mielestäni aktiivisuutesi on erittäin hyödyllinen ja pysyvä lapsille. Tekemällä oppiminen ja kokeminen on aina parempi kuin teoreettinen oppiminen. Uskon, että tämä projekti onnistuu etenkin kyläkouluissa. Kiitämme kaikkia, jotka osallistuivat

25. lokakuuta 2019 aloitetun koulutusprojektin puitteissa noin 12 oppilasta 500 koulussa sai mahdollisuuden soveltaa oppimiaan tietoja hauskalla ja opettavalla tavalla päästäkseen linja-autoon, raitiovaunuun ja köysirataan tunteillaan saamansa koulutuksen jälkeen. ”Tulevat sukupolvet ovat tietoisia” -koulutus ja -toimet jatkuvat eri kouluissa lähipäivinä.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

tsaari 15

Lontoon liikenne-led-kehitys

Tammikuu 15 @ 08: 00 - 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar