Samsunin suurnopeusjuna-aseman sijainti määritetty

samsun suurnopeusjuna-asema sijaitsee
samsun suurnopeusjuna-asema sijaitsee

AK-puolue Samsunin maakunnan puheenjohtaja Ersan Aksu kertoi, milloin Samsun-Ankara -nopea linja avataan. Aksu sanoi, että matka kestää 2 tuntia Samsunin ja Ankaran välillä.


AK-puolue Samsunin maakunnan presidentti Ersan Aksu kertoi, että Samsunin satamaa Keski-Anatolian alueelle yhdistävän Samsun-Sivas-rautatien 400 km: n nykyaikaistaminen on saatu päätökseen, koeajoa jatketaan ja se avataan kuljetukseen tänä vuonna.

Presidentti Aksu totesi, että koko Samsun-Sivasin rautatie, jonka rakentaminen aloitettiin vuonna 1926 ja otettiin käyttöön vuonna 1932, uudistettiin ensimmäistä kertaa, ”Vanhat rautatiet olivat kaukana nykypäivän tekniikasta ja loivat epäsuotuisan kuvan kaupungin keskustaan. Hankkeella valmistellaan noin 88 km rautatielinjoja, joiden historia on 400 vuotta, ja ne ovat saavuttaneet nykypäivän tekniikkaan soveltuvan infrastruktuurin, joka signaloi EU: n standardien mukaisesti, sekä rautatietekniikan että muiden modernisointien avulla. Kaikki sillat, tunnelit ja infrastruktuuri tällä linjareitillä on täysin modernisoitu. Osa 41 asemalta ja pysäkiltä, ​​39 tunnelia, 8 lumivyörygalleriaa, 41 siltaa, joista 78 on historiallisia, 1054 rumpua, 3 alikulkutietä ja 2 ylinäkymää on kunnostettu, osa on kunnostettu kokonaan. Rautatietä on nykyaikaistettu kuluttamalla 400 miljoonaa euroa. ”

KULJETUS AVATTAVA TÄMÄN VUODEN

Aksu totesi, että nykyaikaistamistyöt aloitettiin vuonna 2015 ja että niiden oli tarkoitus valmistua 32 kuukaudessa. Aksu sanoi: ”Linjan uusiminen oli suunniteltu viimeisen 10 vuoden aikana. Hanke valmisteltiin, se tehtiin tarjouskilpailuksi ja työt aloitettiin vuonna 2015. Arvioimaton tulvien, maanvyörymien ja katastrofien vuoksi viivästyminen kuitenkin tapahtui. Rautatie, joka on parhaillaan koeajoilla, on saatavana pian. ”

TAVARA- JA matkustajaliikenne

Samsun-Sivas linja Aksu Presidentti korosti, että nykyaikaistaa AK-puolueen kauden tapahtuu, "Samsun on tällä hetkellä maantie-, lento-, Mustanmeren hallussapidosta omaisuuden sisällä meri- ja rautatieliikenteen vain, on yksi harvoista kaupungeista Turkissa. Meidän on todettava, että kaupungissamme on erittäin onnekas tällä ominaisuudella. Tällä linjalla on jatkossakin tärkeä rooli sekä rahti- että henkilöliikenteessä. Se on erittäin tärkeää lisäarvon tuottamiseksi kaupunkillemme. Satamakaupunki Samsun on logistiikkatukikohta. Uudistettu rautatie antaa merkittävän panoksen Samsuniin, etenkin kuljetuksen, kaupan ja työllisyyden aloilla. "

KULJETUS, KAUPPA, TYÖLLISYYSOSUUDET

Kaupunginjohtaja Ersan Aksu totesi, että Samsunin satamalla on suuri merkitys kaupan kannalta, ”Samsun on kaupunki, jolla on kaikissa suhteissa potentiaalinen potentiaali. Se on maamme logistiikkakaupunkien joukossa, jolla on monia ominaisuuksia. Rautatien uudelleen avaaminen on tärkeää sekä kaupallisten kuljetusten että kansalaisten matkojen kannalta. Kansalaisemme tekevät matkustamisestaan ​​mukavamman. Olemme aina kilpailleet itsemme kanssa palvelessamme kansaamme. Rautatiet, jotka uusittiin ja avattiin jälleen kuljetuksille tänä vuonna, ovat hyödyllisiä maallemme ja kansakunnallemme.

FAST TRAIN PROJECT

Presidentti Aksu viittasi Samsun-Ankara -nopeiden linjojen rakentamiseen: ”Presidentti ja presidentti. Recep Tayyip Erdoğanin evankeliumin antaman suurnopeusjunahankkeen loppuunsaattaminen on käynnissä. Samsunin suurnopeusjuna-aseman sijainti on Canik. Sen sijainti määritettiin. Projektin valmistuttua on mahdollista matkustaa Samsunista Ankaraan 2 tunnissa. Hankkeella on myös tärkeä panos kaupunkiin. "Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar