Sabiha Gökçenin lentokenttä sai vihreän rakennuksen sertifikaatin

Sabiha Gökçenin lentokenttä sai vihreän rakennuksen sertifikaatin
Sabiha Gökçenin lentokenttä sai vihreän rakennuksen sertifikaatin

Istanbulin Sabiha Gokcenin kansainvälisen lentokentän terminaalirakennus sai Yhdysvaltain vihreän rakennusneuvoston (USGBC) myöntämän LEED-sertifikaatin kultatasolla. Sabiha Gökçenin lentokentästä on siis tullut yksi harvoista lentokentistä maailmassa, jolla on suositeltavin vihreän rakennuksen sertifiointijärjestelmä LEED.

Istanbulin Sabiha Gökçenin kansainvälisen lentokentän terminaalirakennus, joka otettiin käyttöön 31. lokakuuta 2009 ja isännöi tänä vuonna noin 36 miljoonaa matkustajaa, on saanut Yhdysvaltain vihreiden rakennusten neuvoston (USGBC) myöntämän LEED-sertifikaatin vuodesta 1998. LEED-sertifiointijärjestelmä, joka arvioi kriteerejä, kuten ympäristöystävällisiä sovelluksia, mukavat sisäolosuhteet ja korkeat energian, veden ja raaka-aineiden säästöt, korostaa Istanbulin Sabiha Gökçen -terminaalin ominaisuuksia tukemaan hiilidioksidipäästöjen vähentämistä, lisäämään energiatehokkuutta ja hyötymään päivänvalosta edistämällä julkista liikennettä. päätti myöntää LEED-sertifikaatin kultakategoriassa.

Aihetta kommentoinut OHS-terminaalioperaattorin Sabiha Gökçenin lentokentän toimitusjohtaja Ersel Göral sanoi: olarak Kuten Istanbulin Sabiha Gökçenin lentokentällä, meillä on rakenne, joka elää ympäri vuorokauden. Työn ja tarjoamiemme palvelujen pohjana on koymak paljastaa, mikä on hyvää ihmisille, yhteiskunnalle ja luonnolle. Olemme mukana maailman suosituimmassa LEED-sertifioinnissa, jossa on ympäristöystävällisiä käytäntöjä terminaalirakennuksessamme, ympäristöystävällistä ja energiatehokasta toimintaa sekä viihtyisiä sisäolosuhteita. Ja ensimmäisen vuoden aikana, kun haimme tätä sertifikaattia, saavutimme merkittävän menestyksen kulta-luokassa. Tällä sertifikaatilla pyrimme saavuttamaan energiatehokkuuden 7 prosentin lisäyksen ja maakaasun käytön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämisen 24 prosentilla. Meillä on myös 30 prosentin tavoite säästää vettä. Jatkamme jatkossa säästötavoitteidemme kasvattamista. Vuoden 30 ensimmäisellä neljänneksellä rakennamme myös uuden terminaalirakennuksen näiden tavoitteiden mukaisesti. ”

Istanbul Gokcenin lentokentän terminaali rakennuksen LEED maailmassa JFK (USA), New York La Guardia (USA), San Diego (USA), Jedda Jedda King Abdulaziz (Saudi-Arabia), Zagreb (Kroatia) lentokentillä sekä Turkista Izmir Adnan Menderesin lentokenttä oli aiemmin voittanut.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar