Electricity Generation Inc. Pääosasto ostaa apulaistarkastajan

sähköntuotanto
sähköntuotanto

Electricity Generation Inc. (EYAŞ) pääosaston vara-tarkastaja pitää pääsykokeen. EÜAŞ saa 200 avustavaa tarkastajaa 10 ehdokkaan joukosta, jotka määritetään KPSS-pisteytysjärjestyksen perusteella. Tämän rekrytoinnin hakemusten jättämisen määräaika ilmoitettiin viimeistään 03. helmikuuta 2020.

Electricity Generation Inc., energia- ja luonnonvaraministeriön alainen. Ankarassa pidettävää (EYA EÜ) pääosaston avustavien tarkastajien pääsykoetta koskevaa koetta koskevat hakemukset ovat alkaneet vastaanottaa. Hakemukset voidaan jättää viimeistään 3. helmikuuta 2020 asti. Ehdokkaat, jotka haluavat hakea tällaisen henkilöstön rekrytointia, voidaan tehdä henkilökohtaisesti laitoksen toimistossa Ankarassa tai postitse ilmoituksessa olevan osoitteen kautta.

Ehdokkaiden vaatimukset toimielimen virallisessa lehdessä olevan ilmoituksen mukaan ovat seuraavat:

(1) Jotta 2018 tai korkeampi pistemäärä P-2019-pistemäärässä ÖSYM: n suorittamassa julkisen henkilöstön valintakokeessa (KPSS) 48 tai 80, ja olla 200 ensimmäisen joukossa sen mukaan, missä järjestyksessä hakijat ovat saaneet korkeimman pistemäärän (yhtä suuret pisteet) Jos viimeisen rivin ehdokkaita on enemmän kuin yksi, kaikki hakijat, joilla on tämä pistemäärä, kutsutaan kirjalliseen tenttiin).

(2) Täyttää virkamieslain 657 48 §: ssä säädetyt yleiset ehdot.

(3) Olla alle 01-vuotias 01 alkaen (syntynyt 2020 ja myöhemmin).

(4) Valmistuminen vähintään neljän vuoden koulutusta tarjoavien korkeakoulujen lakien, poliittisten tietojen, taloustieteiden, liiketalouden, taloustieteen ja hallintotieteiden tiedekuntista tai korkeakouluista, joiden vastaavuuden korkea-asteen neuvosto on hyväksynyt.

(5) Ei saa osallistua asepalvelukseen miespuolisten ehdokkaiden kirjallisesta koepäivästä lukien.

(6) joilla ei ole terveysongelmia, jotka estävät heitä suorittamasta jatkuvasti tehtäviään.
(7) olla sitoutumatta muihin toimielimiin kuin EYAŞ.

(8) Lähettää vaaditut asiakirjat yhdessä ehdokaslomakkeen kanssa osassa "II-TYÖHAKEMUSHAKEMUS" määritettyyn osoitteeseen

Hakemuspaikka ja -aika:

(1) Pääsykokeen suorittamista koskevat hakemukset alkavat 14 ja päättyvät 01 klo 2020.

(2) Hakemukset täytetään täyttämällä EYAŞ: n pääosaston verkkosivustolla (www.euas.gov.tr) julkaistu hakemuslomake ja muut EYAŞ: n pääosaston tarkastuslautakunnan Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi edellyttämät asiakirjat: 2 / F1 KLMN Blok Kat: 5 Huone no: 515 06520 Balgat-Çankaya / ANKARA ”osoite henkilökohtaisesti tai postitse.

(3) Tämän päivämäärän jälkeen tehdyt hakemukset, postituksen viivästymisen vuoksi tämän päivämäärän jälkeen vastaanotetut hakemukset ja puuttuvien tai virheellisten asiakirjojen kanssa tehdyt hakemukset eivät tule huomioon.

Kokeen pääsyaiheet:

laki a) Perustuslaki, b) Rikoslaki (Rikoslain 1. kirja, jonka otsikko on ”Yleiset säännökset”; Kirja 2, 2 luvun 10 §, ”Omaisuuden vastaiset rikokset”; 2. kirja, 3. luku, 4 kohta) Luku ”Rikot julkista luottamusta vastaan”; 2. luku, 4. luku, 1. luku ”Rikokset julkisen hallinnon luotettavuutta ja toimintaa vastaan”, c) Siviililaki (paitsi perhelaki), ç) Velvoitelaki (yleinen velvollisuuslaki) Varaukset ”-osa, vuokra, palvelu, työ, takuusopimukset),
d) Kauppalaki (kauppalain "alkuperäinen" osa ja ensimmäiset kirjat nimeltään "Kaupallinen yritys" ja kolmas kirja nimeltään "Arvokkaat asiakirjat"), e) Liikelaki.
Economics; Taloudellinen teoria ja politiikka, raha, pankki, luottotiedot, suhdannekierros, kansantulot, kansainväliset taloussuhteet ja instituutiot, liiketoiminnan hallinta ja varainhoito, tämänhetkiset taloudelliset ongelmat.
rahoittamiseksi; Veroteoria ja veropolitiikka, Turkin verojärjestelmän ja lakien periaatteet, julkisten menojen ja kulukysymysten periaatteet, budjetti ja budjettityypit, julkiset velat.
Kirjanpito, matematiikka; a) Yleinen kirjanpito, b) Taseanalyysi ja tekniikat, c) Kaupallinen tili ja tilastot.
Vieraskieli (yksi englannin, ranskan, saksan kielistä).
Kokeen paikka ja päivämäärä:

(1) Kirjallinen tentti pidetään Ankaran yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa (ANKÜSEM) Ankarassa lauantaina 07, klo 03–2020 (10 minuuttia) yhdessä istunnossa. Ehdokkaita, jotka tulevat rakennukseen kokeen alkamisen jälkeen kuluneiden 00 minuutin kuluttua, ei oteta tenttiin.

(2) Päivä, aika ja paikka, jossa ehdokkaat suorittavat tentin, määritetään "hakijaasiakirjassa".

Tentin yksityiskohdat:

(1) On kaksi vaihetta: pääsykoe, kirjallinen tentti ja suullinen tentti.

(2) Kirjallinen tentti pidetään monivalintakoemenetelmällä (5 vaihtoehto) vain yhdellä oikealla vastausvaihtoehdolla. Väärät vastaukset eivät vaikuta oikeisiin vastauksiin.

(3) Niitä, jotka eivät läpäise kirjallista tenttiä, ei kutsuta suulliseen tenttiin.

(4) Kokonaistulos on 100 pistettä kirjallisissa ja suullisissa kokeissa.

(5) Kirjallisessa tentissä esitetään yhteensä 25 kysymystä, 125 kustakin aihepiiristä.

(6) Jotta vieraan kielen tentti voidaan katsoa onnistuneeksi kirjallisessa kokeessa, sen on oltava vähintään 50, jokaisen muista tenttiryhmistä saadun arvosanan on oltava vähintään 60 ja keskimääräisen alle 65. 20 ensimmäistä ehdokasta, jotka ovat saaneet korkeimman kirjallisen tentin pistemäärän onnistuneiksi katsottujen ehdokkaiden joukossa, kutsutaan suulliseen kokeeseen.

(7) Jos 20. ehdokkaiden lukumäärä on enemmän kuin yksi, koska kirjallisessa tentissä on yhtä suuri pistemäärä, kaikki hakijat, joilla on tämä pistemäärä, kutsutaan suulliseen kokeeseen. Muille kirjalliset tenttitulokset eivät ole kelvollisia.

(8) Kirjallisen tentin tulokset ja luettelo suulliseen kokeeseen kutsuttavista, http://www.euas.gov.tr Se ilmoitetaan Internet-osoitteessa. Hakijoille, joilla on oikeus suorittaa suullinen koe, annetaan myös kirjallinen ilmoitus.

(9) Suullinen tentti tehdään kirjallisesta tenttiryhmästä. Suullisessa kokeessa otetaan huomioon myös ehdokkaiden yleiset tiedot koeaiheista ja ehdokkaiden henkilökohtaiset ominaisuudet, kuten älykkyys, siirtonopeus, ilmaisukyky, asenne ja liikkuminen.

(10) Jotta voidaan katsoa onnistuneen suullisen kokeen, kunkin tenttilautakunnan jäsenen keskimääräisen pisteet yli 100 pistettä ei saa olla pienempi kuin 70 pistettä.

(11) pääsykokeen pisteet; Se lasketaan ottamalla kirjallisten ja suullisten tenttien keskiarvo.

(12) Jos menestyneiden lukumäärä on suurempi kuin tarvittavien avustavien tarkastajien lukumäärä (jos menestyneiden lukumäärä on yli 10), parempia pääsykokeen pisteet ovat korkeat. Jos pääsykokeen arvosanat ovat yhtä suuret, etusijalla on ehdokas, jonka vieraan kielen arvosanat ovat korkeammat. Muille kokeiden tuloksia ei pidetä oikeuksina.

(13) Ehdokkaat toimittavat vastalauseensa kirjallisiin tenttikysymyksiin ja hakemuksensa tarkastuslautakunnan puheenjohtajalle viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa tenttipäivästä. Tämän ajanjakson jälkeen vastaanotettuja vastalauseita ei oteta huomioon. Väitteet arvioidaan viiden työpäivän kuluessa ja ilmoitetaan kirjallisesti asianomaisille. Kirjallisen kokeen tulosta koskevat vastalauseet, tulosten ilmoittamista koskevat vastalauseet ja suulliset kokeet esitetään tarkastuslautakunnan puheenjohtajalle viimeistään 3 päivän kuluessa tulosten ilmoittamisesta. Tutkimusvaliokunta arvioi muutoksenhaun viimeistään 5 päivän kuluessa, ja se ilmoitetaan kirjallisesti asianomaiselle.

(14) Luettelo hakijoista, jotka läpäisivät pääsykokeen http://www.euas.gov.tr Se ilmoitetaan Internet-osoitteessa, ja heille ilmoitetaan myös vaadittava ilmoitus.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar