Pormestari İmamoğlu: 'Kanavan kustannukset Istanbulin kysymysmerkki'

kanava pidetään Istanbulin tarjouksen yhteydessä
kanava pidetään Istanbulin tarjouksen yhteydessä

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Imamoglu, Sultanbeyli'ye vieraili 20. piirikunnan kunnassa. Toimittajat Imamoglu vastasi kysymyksiin hänen Sultanbeyli-kenttäkatsauksessaan.

Kanal Istanbulin kanavalle, jonka rahoituksesta keskusteltiin, ministeri sanoi eilen '15 miljardia dollaria '. Aiemmin puhuttiin 75 miljardia puntaa. Entä nämä rahoituksen kysymysmerkit? Jos Istanbulin kanava tapahtuu, YVA-selostuksessa on alueita, jotka on siirrettävä alueelta. Kuinka otat yhteyttä niihin lähiöihin? Koska väitetään, että pakkolunastetulla alueella on liikaa valituksia ... ”

Kerran "75 miljardia puntaa" soitettiin. Yhdessä vaiheessa sitä kutsuttiin 20 miljardiksi dollariksi. Nyt se on nimeltään '15 miljardia dollaria'. Herra ministeri, yksi henkilö kysyy; 'Kuinka monta kuutiometriä kaivua vapautetaan, mikä on yksikkökustannus? Se kuinka paljon siltaa rakennetaan, yksikkökustannukset ja kokonaisarvio. Olet ylhäältä alas. Tässä maassa on urakoitsijoita, teknisiä ihmisiä, jotka ovat tehneet miljardeja dollareita liiketoiminnassa. Kerrallaan kustannukset syntyvät yhdessä päivässä. Miksi pyöreät sanat? Tällä maalla on miljardeja dollareita yrityksiä, urakoitsijoita, konsultointiyrityksiä ja teknisiä ihmisiä. Miksi niin pyöreät sanat? Onko tämä pala kakkua? 15 miljardia dollaria, 20 miljardia dollaria, 75 miljardia dollaria ... Tämä aihe ei ole lasten leikkiä. Tämä on vakava asia. Se on asia, jota suuri osa Istanbulin ihmisistä vastustaa. Kustannuksista sanotaan, että noin viisi miljardia dollaria vuodessa ansaitsee tuloja laivoista. Mitä voin sanoa? En usko ministerin retoriikkaan, joka uskoo veljenpoikansa ylittävän kadun puolen tunnin ajan. Olkaamme Istanbulin kansalaiset, laitokset, lyönnin kustannukset. Katsotaanko kustannukset? Onko se realistinen vai ei? Mitkä ovat muut rakennuskustannukset? Suunnitteilla on yli miljoona kaupunkia. Mielestäni tämä luku on suurempi, 1 miljoonaa.

Minä kerroin sinulle. "Tämä liiketoiminta on kasvanut sataan miljardiin, kaksisataa miljardia näyttöä ei säästää", sanoin. Näet. Yhdessä näemme kuinka korkeat kustannukset. Myös ennakoimattomat kustannukset eivät sisälly tähän. Varsinkin jos olet asettanut maanrakennustyöt ja infrastruktuurin sisälle, jos kahdenkymmenen kolmekymmenen metrin alapuolella olevista mutakerroksista ei ole konkreettisia tietoja, Jumala siunatkoon kaupunkia! Jumala siunatkoon monia asioita, mutta se on kustannusnäkökohta. Siksi nämä kustannusluvut eivät ole realistisia, ja avoimesta tiedottamisesta yleisölle on asennetta, joka aiheuttaa ihmisten hämmentämisen roiskuttamalla numeroa joka päivä. Sen jälkeen kritisoimme konkreettisemmin. Pakkolunastuksella tämä on alku ihmisille lähiöistään, asuintiloistaan. Nämä huudat löytävät satoja tuhansia. Näemme kartan siellä. Näemme kartalla Küçükçekmece, Başakşehir ja Arnavutköy.

Tämä on alku. Näet ulvovan. Koska ihmiset ovat asuneet koteissaan viisikymmentä vuotta ja sata vuotta, he myyvät myös ihmisille, jotka haaveilevat "Siirry sinne, rakenna osuuskuntia ja rakentavat taloja". Kun tästä puolella keskusteltiin, YVA-raportti ripustettiin, nyt suunnitelmat keskeytettiin ja pakkolunastuskirje kirjoitettiin välittömästi. Kenen uutiset? Voisiko jotain tällaista tapahtua? Turkki ja Istanbul jotta kaatui, prosessi niin kiireinen, että aamusta iltaan, pitää mielessä. Sultanbeylin ihmisillä on ollut ongelmia vuosien ajan. Ihmiset ovat työskennelleet täällä 30 vuotta ratkaisun löytämiseksi. Omistaa paikka, omistaa pesät. Tulet mistä he ovat asuneet 30 vuotta "sano hei". Ei kuten tämä paikka, vyöhykkeellä valmiita paikkoja. Nämä asiat eivät ole niin helppoja. Vie ihmiset paikoistaan ​​ja vie heidät edestakaisin. Onko tämä pala kakkua? Niin kauan kuin ne näyttävät vähän. Tämä on erillinen trauma. Jos kanavaprosessi jatkuu näin, kuulemme satojen tuhansien ihmisten huutavan. Toivon, että näin ei tapahdu. Toivon, että tämä ei toimi. Toivottavasti tämä tulee takaisin. Turkki on Istanbulissa puolesta puolesta trauma hän sanoi.

N Mitä keskusteltiin kokouksessasi Sultanbeylissa? Onko Sultanbeylin puolesta tehty tärkeitä päätöksiä? Onko sinulla mitään projektia Sultanbeylin tuomiseksi tulevaisuudessa? ”

Tänään pitämämme kokous on sopusointuinen yhteistyötapaaminen alueiden kanssa. Tänään meillä on ollut erittäin tärkeä vuoropuhelu ja yhteistyö Sultanbeylin pormestarimme kanssa. Tässä keskusteltiin pääkaupunkiseudun olemassa olevista hankkeista, keskeneräisistä töistä, puutteista, jotka on suunniteltu aiemmin, mutta joita ei ole vielä aloitettu. Näihin kuuluvat kuljetus, äskettäin lanseeratun Çekmeköy-Sultanbeyli-metrolinjan prosessi. esim. He kertoivat ongelmistaan ​​IETT-linjojen suhteen. Jotta voimme toimia aktiivisesti heidän ratkaisuissaan, lähdimme heti ystävämme vastaamaan IETT: stä, pöytä oli asetettu ja he toimivat. Viikon sisällä molempien osapuolten virkamiehet tapaavat yhdessä löytää ratkaisuja kuljetuskysymyksiin. Erityisesti Istanbulin itäosassa, Anatolian puolella, sen jälkeen kun Marmaray ja metro tulivat peliin, huomasimme, että ihmisillä oli vaikeuksia kommunikoida pohjois-etelä-linjalla. Annoimme hänelle hyvät uutiset. Hänen kanssaan tehty työ on viimeisessä vaiheessa. Varsinkin ystävämme ovat erittäin kiinnostuneita Sultanbeylista. On olemassa järjestelmä, joka antaa kansalaisillemme mahdollisuuden päästä metro- tai raitiovaunulla IETT-busseilla ja suorittaa kuljetukset ilmaiseksi. Tämä on erittäin hedelmällistä Sultabeylille. Annoimme hänelle hyvät uutiset. Hän on matkalla UKOME-lavalle. Huoneen edustajat olivat siellä. Se oli erittäin demokraattista, herra presidentti. Hän kutsui pormestarit. Meillä oli erittäin hedelmällinen kokous.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Tarjouspyyntö: Tatvan laiturin oikeanpuoleisten teiden kunnostaminen

  Tammikuu 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar