Pormestari Seçer: "Metro ei ole vain kuljetushanke, vaan projekti, joka muuttaa kaupunkia"

president secer -metro ei ole vain kuljetusprojekti, vaan projekti, joka muuttaa kaupunkia
president secer -metro ei ole vain kuljetusprojekti, vaan projekti, joka muuttaa kaupunkia

Mersinin pääkaupunkiseudun pormestari Vahap Seçer oli Emine Eroğlanin vieraana ohjelmassa nimeltään den Välimerestä taurukseen ja TRT Çukurova -radiossa.

Pormestari Seçer arvioi jäljellä olevat 9 kuukautta ohjelmassa ja selitti kunnan hankkeita. Valitsija, ensimmäinen kaivaminen vuonna 2020 osuu Metro ei ole vain liikennehanke, kaupunki muuttaa, muuttaa suuri projekti, hän sanoi. Seçer, bussit otetaan pian kuljettajan ilmoituksen jälkeen ja he haluavat tehdä ostoksia naisilta, hän painotti.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Vahap Seçer korosti pitävänsä naisten työllisyyttä kunnana tärkeinä ja sanoivat:

Tai annamme etusijalle naiset rekrytoinnissa. Aikaisemmin ostot tehtiin puistojen ja puutarhojen pääosaston ja ympäristönsuojeluosaston yhteistyössä. Meillä on 105 työntekijää, jotka kaikki ovat naisia. Mersinin kadujen puhdistus havaittiin. Koska naiset siivoovat. Ei torpedoa, ei poliittista viittausta. Gerçekten Todella työskentelen, teen tämän työn kaikille naispuolista kansalaisillemme, jotka haastattelimme, saimme asianmukaiset ehdot. Olen erittäin tyytyväinen heihin. Terveys käsissäsi. Rakastan heitäkin. Siksi haluan heidän pitävän kaupungin puhtaana. Työllisyys lisää 155. Heitä haastateltiin. Ostot alkavat lähipäivinä. Haastattelut yli. Nimet paljastetaan. Anamurista Tarsusiin, puistopuutarhat ja ympäristön puhdistus tehdään alueillamme. Haluan, että bussinkuljettajamme ovat naisia. Rekrytoimme äskettäin henkilöstöä. Meillä oli 40 hakemusta. Ei todellakaan onnistunut suorittamaan tenttiä, ohjauspyörä poistettiin. Naiset. Toisin sanoen, jos testin suorittajilla ei ole oikeudellisia tai teknisiä puutteellisuuteen liittyviä ongelmia, olemme palkanneet heidät kaikki. Palaamme nyt ostamaan yhden. Naispuolinen kuljettaja taas on pääosin. Tarvitsemme 33 linja-autoa. Haluamme luoda mukavamman ja mukavamman julkisen liikenteen ympäristön Mersinin ihmisille. Näistä 100 ostettiin. Tarjouskilpailu järjestettiin 73. tammikuuta. Tarjouskilpailu saatiin päätökseen. Me saamme 3 uutta kuljettajaa uuteen linja-autoon. Jos naisia ​​kunnioitetaan, suurin osa on naisia. Välitämme naisosuuskunnista. Perustimme naisosuuskunnan. He tekevät tärkeää ja arvokasta työtä. Päätavoite on muuttaa naisten käsityötuotanto taloudelliseksi arvoksi, etenkin maaseudulla. Tämä on erittäin tärkeää. Hän käsittelee muutamia asioita kerralla. Naiseen tulee itseluottamus, hän seisoo omilla kahdella jalallaan ja osallistuu perheen talousarvioon. Nämä ovat erittäin tärkeitä. ”

”Metro on nykyaikaistamisprojekti”

Pormestari Seçer kertoi myös äskettäin järjestetystä Metro-hankkeesta ja sanoi: ”Joukkoliikenne on tärkeää. Metro ei ole vain julkisen liikenteen hanke. Tietyssä mielessä se on hanke, joka muuttaa kaupunkia. Sitä voidaan pitää sosiaalisena projektina, sivilisaatioprojektina. Koska moderni kaupunki tarkoittaa modernin kaupungin kehitystä kaikessa mielessä. Ensimmäinen vaihe on Mezitli-Garin välillä idän ja lännen välillä. Sitten toinen ja kolmas vaihe pidetään. Saapuessamme edellisellä hallinnolla oli projekti, mutta emme nähneet sitä sopivaksi. Teimme töitä sen suhteen. Jatkamme näillä uusilla hankkeilla. Olemme nyt ensimmäisen vaiheen tarjouskilpailussa, 13.4 kilometriä maanalaista rautatiejärjestelmää ”.

Mersin Metro kartta

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar