Paikalliset autot kuuntelevat sinua ymmärtää ja oppivat sinut

paikallinen auto ymmärtää sinua, kuuntelee sinua ja oppii sinut
paikallinen auto ymmärtää sinua, kuuntelee sinua ja oppii sinut

Kodinkoneen älyautolla ja esineiden internet -ominaisuudella se muunnetaan uuden sukupolven älykkääksi liikkuvuuslaitteeksi, joka kuuntelee sinua, oppii sinut, integroituu sinuun ja helpottaa siten elämääsi.

Turkin Autot aloiteryhmä (TOGG) ilmoitettiin kautta animaatio julkaistu kahdessa eri Alustan varusteet, auton älykäs ajo ominaisuus, jota esiteltiin kansalaisille tOGGer virallinen Twitter-tilin lopussa 2019 oli aiheuttanut suurta jännitystä kotimaan autovalmistajista käyttöön SUV lukien sedans.

Animaatio osoittaa suullisten käskyjen toteuttamisen älykkäälle ajojärjestelmälle henkilölle, joka poistuu talosta ja menee töihin. Animaatio, auto, esineiden Internet on korostanut tekniikkaa.

Animaatio korosti myös sitä, että auto ymmärtää ajoneuvoa käyttävän henkilön mielialan anturien ja kameroiden ansiosta. Näiden antureiden kanssa myös ajoneuvon ympäristön valaistus voi vaihdella kuljettajan tilan mukaan.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar