Tänään historiassa: 21. tammikuuta 2017 Kartal-Yakacık Pendik Tavsantepe Metro

tänään, tammikuu, kotka, polttava pendik tavsantepe -metro
tänään, tammikuu, kotka, polttava pendik tavsantepe -metro

Tänään historiassa

  • 21. tammikuuta 1902 Ottomanin valtion ja Anatolian rautatieyhtiön välillä allekirjoitettiin lopullinen toimisopimus Bagdadin rautatien rakentamisesta ja toiminnasta. Sopimuksen kestoksi päätettiin 99 vuotta. reitti; Konya Karaman Ereğli Adana Hamidiye Kilis Habeş Nusaybin Mosul Tekrik Samarra määritettiin Basraksi Bagdadin Karbala Najafin yli. Ratalle asetetaan suuri määrä haarajohtoja, joiden kokonaispituus on 2467 km. Yhtiölle annettiin oikeus rakentaa satamia Bagdadiin, Basraan ja Iskenderun Baysiin sekä käyttää aluksia Sirkeci ja Haydarpasa välillä.
  • Kartal Yakacık Pendik Tavsantepe -metroaseman Tavsantepe-asema avattiin 21. tammikuuta 2017 seremonialla, johon osallistui presidentti Recep Tayyip Erdogan.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar