Liikenneministeriön työntekijöiden rekrytointipiirrokset ja suullinen kuulutusilmoitus

kuljetustyöntekijöiden arpajaiset ja suullinen tenttiilmoitus
kuljetustyöntekijöiden arpajaiset ja suullinen tenttiilmoitus

Liikenne- ja infrastruktuuri ministeriön lääninhallituksen (Istanbul ja Antalya) juosta, 4857 ja julkiset laitokset, joita sovelletaan työntekijöiden otettu periaatteet ja Turkin asetuksen periaatteista määräyksiin työvoimatoimiston (TEO) kautta avoinna 16-20 2019 08.01.2020 mennessä Työpaikkailmoituksiin tehtyjen hakemusten perusteella asiakirja tarkistettiin ja arpajaiset loppuluettelossa oleville ehdokkaille vedottiin keskiviikkona 10 kello 00:XNUMX notaarin läsnäollessa.

Arvonnan perusteella määritetyt luettelot pää- ja korvaavista ehdokkaista (vammaiset) julkaistaan ​​liitteessä. Lisäksi entiset Istanbulin tuomiot, jotka tarjosivat olosuhteet vakinaisten työntekijöiden palvelukseen ottamiselle, joiden nimissä liitteessä 5 mainitussa nimessä olivat oikeudet suorittaa suullinen koe ilman tarvetta arpota.

Ilmoitettuun ehdokasluetteloon sisällytetyille ehdokkaille suoritetaan suullinen tentti torstaina 16. tammikuuta 2020 klo 10 liikenne- ja infrastruktuuriministeriössä, lohko A: kerros 00 (Hakkı Turayliç Cad. Emek Mah. No: 4 Çankaya / ANKARA). Hakijoiden on oltava läsnä ilmoitettuna päivänä ja kellonaikana.

Hakijoille, joilla on oikeus suorittaa suullinen koe, ei ilmoiteta kirjallisesti.

Ek

1- Vammainen ehdokas Istanbulin maakuntaan lista

2 - vammainen varaehdokas Istanbulin maakuntaan lista

3 - Antalyan maakunnan vammaisten pääehdokas lista

4- Antalyan maakunnan vammainen ehdokas lista

5- entinen Istanbulin ehdokas lista

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar