Koulu, joka täyttää kotitalousautoa koskevan teknisen henkilöstön vaatimukset, on määritetty

koulu tyydyttää kotimaisten autojen teknisen henkilöstön tarve
koulu tyydyttää kotimaisten autojen teknisen henkilöstön tarve

Kotimaan auto TOGG: n valmistukseen tarvittavan teknisen henkilöstön koulu on määritelty. Autoteollisuuden viejien liitto Anatolian ammatillinen ja tekninen lukio reagoi ilmoitukseen, että kotimainen auto valmistetaan Bursassa, ja sai virallisen hyväksynnän kouluttaakseen opiskelijoita tällä alalla.


Turkki ensin esiteltiin maailman paikallisia ja kansallisia auton. Autoteollisuuden viejien liitto, joka tarjoaa koulutusta Bursassa, jossa tehdas avataan tässä hankkeessa tarvittavan teknisen henkilöstön kouluttamiseksi, joka toteutetaan paikallisella ja kansallisella tuotannolla, jotta voidaan kouluttaa pätevää työvoimaa, joka osallistuu auton tuotantoon, joka on täysin sähköinen, kun tehdasvalmistelut ovat käynnissä Bursassa. ”Sähköautojen sivuliike” avataan ensimmäistä kertaa moottoriajoneuvojen tekniikan alalla Anatolian ammatillisessa ja teknisessä lukiossa. Lyhyellä tähtäimellä luodaan opetussuunnitelma, suoritetaan opettajien koulutus ja opiskelijat otetaan seuraavalle lukuvuonna alalle siirtymiseen korkeakouluihin (LGS).

Anatolian autoteollisuuden viejien liiton ammatillinen ja tekninen lukion johtokunta Bursassa aloitti tarvittavan teknisen henkilöstön tarjoamisen ilmoitettuaan, että presidentti Recep Tayyip Erdogan aikoo perustaa kotimaan auto TOGG -tehtaan Bursaan.

Koulun johto ja opiskelijat olivat tyytyväisiä hakemuksensa hyväksymiseen kansallisen opetusministeriön toimesta, ja moottoriajoneuvojen katon alla on tarkoitus avata sivuliike nimeltä 'Sähköautojen tuotanto' vuosina 2020-2021. Opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua autoteollisuuden viejien liiton ammatilliseen ja tekniseen Anatolian lukioon ja työskentelevät kotimaan autoteollisuudessa ja tulla yhdeksi tekniseksi henkilöstöksi, suorittavat tentin. Kokeen onnistuneet opiskelijat voivat myös opiskella vastaavilla laitoksilla.

Anatolian autoteollisuuden viejien ammatillisen ja teknisen lukion johtaja Metin Sezer kertoi, että kouluissaan on kuusi eri ammattia ja jatkoi seuraavasti: ”Palvelemme 75 opiskelijaa 950 opettajan kanssa. Vaikka kaikki hänen ammatit sijaitsevat autoteollisuuden pääkeskuksessa, se koostuu konetekniikasta, metallitekniikasta, sähköelektroniikasta, teollisuuden automaatiosta ja sitä tukevista IT-aloista. ”Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar