Kotimaan henkilöauto soveltuu autonomiselle ajamisen muutokselle

kotimainen auto soveltuu autonomiselle muutokselle
kotimainen auto soveltuu autonomiselle muutokselle

Turkin Autot aloiteryhmä päässä Twitter-tilille tehtiin uudesta kotimaan autojen yhteiskäyttö. Jakamisessa todettiin, että autossa on infrastruktuuri, jota voidaan päivittää Internetin välityksellä ja kehittää 'tason 3 ja sen yli' autonomisen ajomuutoksen mukaisesti.


Turkin Autot aloiteryhmä (TOGG) lopussa 2019 oli aiheuttanut suurta jännitystä, jotka edistävät kotimaista autovalmistajista.

Kansalaisille esitettiin uutta tietoa esitellystä autosta kahdella eri alustalla: maastoauto ja sedaani.

VAADITTAVAT KÄYTTÄJÄTUKIJÄRJESTELMÄT

TOGG kuvien jakamiseen tekemät Twitter sivun "voidaan päivittää Turkin auton internetin kautta tasolla 3 ja sen jälkeen" autonomisten ajo muuntaminen noudattaen kehittynyt infrastruktuuri ja kehittyneeseen käyttö- kaupunkiliikenteessä, jossa tukijärjestelmät ja lievittää väsymystä pitkän matkan" julkilausuman sanoi.

Kodinkoneet ovat 5 tähtiä

Korkea iskunkestävyys, kattavia aktiivista ja passiivista turvallisuutta elementtejä ja kehittyneet kuljettajaa avustavat järjestelmät, jotka mahdollistavat Euro NCAP 2022 tähden turvallisuusnormit 5 vie turvallisesti nauttia matkasta alkuperäiskansojen kanssa İNTURKEY auton.

PAIKALLINEN AUTON SUUNNITTELU

Työkalun on suunnitellut italialainen suunnittelutoimisto Pininfarina. Prototyyppiset ajoneuvot valmistettiin Italiassa.

Ajoneuvon suunnitteluun osallistui yli 100 insinööriä. Ajoneuvon akku on integroitu alustaan. Se on suunniteltu vastaanottamaan 5 tähteä Euro NCAP: n törmäystesteistä. Ajoneuvossa on 7 vakiovarustetta ja 2 valinnaista turvatyynyä. Ensimmäisen tuotettavan mallin on tarkoitus olla C-luokan maastoauto, ja vuoteen 2030 mennessä 5 erilaista mallia otetaan käyttöön. Ajoneuvon etusäleikössä on tulppaani-aiheita.

Ajoneuvon kojetaulu koostuu kokonaan elektronisista näytöistä. Paneelissa on kolme näyttöruutua ja 10 tuuman (25,4 cm) multimedia- ja navigointinäyttö. Ajoneuvossa ei ole sivupeiliä, sen sijaan on kameroita.

PAIKALLISTEN AUTOJEN TEKNISET VAATIMUKSET

Ajoneuvo saa virtansa litium-ioniakuista. Kaksi 300 km: n ja 500 km: n moottoria tarjotaan yhdellä latauksella akun kapasiteetista riippuen. Ajoneuvon akkujen on tarkoitus latautua 30%: iin alle 80 minuutissa. Kun regeneratiivinen jarrujärjestelmä sisällytetään ajoneuvoon, on suunniteltu, että moottorit toimivat kuten dynamo hidastumisena ja laajentavat toiminta-aluetta jopa 20%: iin lataamalla akku.

Ajoneuvon on tarkoitus tuottaa kahdella eri moottoriteholla, nimittäin 200 hv takaveto ja 400 hv neliveto. Ajoneuvon nopeus, jonka lopullinen nopeus on 180 km / h, on 400–0 km / h kiihtyvyys 100 HP: n versiossa ja 4.8 sekuntia 200 HP: n versiossa.

On suunniteltu, että ajoneuvo saa automaattisesti päivityksiä tehtaalta 4G / 5G-Internet-yhteydellä ja että ajoneuvo voidaan etäkatkaista keskeytyessä toimintahäiriöön. Selitetään, että ajoneuvossa on tason 3 itsenäiset ajo-ominaisuudet.

MITEN PAIKALLISET AUTOT ladataan?

Turkin autot tarjoavat johto leviämisen tOGGer kunnes 2022 tulee tiellä ansiosta laajaa latauksen infrastruktuurin kodeissa, toimistoissa ja voidaan ladata asemilla matkalla. Teknisillä mahdollisuuksilla olla kytketty ja älykäs auto, käyttäjät voivat helposti suunnitella ja hallita auton varausta.

Missä paikallista autoa tuotetaan

Ajoneuvo valmistetaan tehtaassa, jonka on tarkoitus aloittaa rakentaminen vuonna 2020 Turkin asevoimien omistamalle maalle Gemlikissa, Bursassa ja valmistuvan vuonna 2021. Ensimmäisen ajoneuvon on tarkoitus vapautua nauhasta vuonna 2022 ja alkaa myydä. 30. lokakuuta 2019 alkaen on ilmoitettu, että kiinteä sijoitus tehdään yhteensä 13 miljardia Yhdysvaltain dollaria 22 vuodessa. Tuotantolaitoksessa on tarkoitus työllistää 4.323 5 ihmistä ja tuottaa 175 tuhatta ajoneuvoa viidessä mallissa vuodessa. Lukuisia erilaisia ​​verovähennyksiä, kuten tulliverovapaus, alv-vapautus, verovähennys, vakuutusmaksutuki investoinnille ja valtiontakuu 30 tuhannen ajoneuvon ostolle. Tavoitteena on tuottaa ajoneuvo 51%: sta ensimmäisen mallin kotimaisista osista ja lisätä kotimaisten osien suhdetta 68,8%: iin toisessa ja kolmannessa mallissa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar