Paikallisen auton logo on ilmoitettu

kotimaan auton logo paljastetaan
kotimaan auton logo paljastetaan

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan totesi, että paikallisen auton logo on ”tulip ında” ohjelmassa “Yksityinen presidentti Kanalin kanssa Kanal D: n yhteislähetyksessä, CNN Türk.

Turkin Erdogan pyydettiin arvioimaan kuinka auto, "ensimmäinen kerta, kun he toivat ystäviä tällä grafiikalla design todella antoi minulle uutta jännitystä. Heitimme jo 5 babayitia tällä päättäväisyydellä. Nämä 5 babayigit ovat myös tärkeitä liikemiehiä maassamme. Joten näin on. Sitä ei tapahdu, jos nouset ylös ja repät sen jonkun kimppuun. Aiemmin puhuin joidenkin alan liikemiesten kanssa, mutta en voinut saada tuloksia. Mutta tällä kertaa nämä 5 babayğit tulivat tähän liiketoimintaan. Toimitusjohtajana olevassa ystävässämme on todellakin ystävä, joka on todistanut olevansa ulkomailla. Hän myös tuntee aiheen. Olemme ottaneet tämän askeleen heidän kanssaan. ”

Turkin Erdogan kertoi, että autossa on 5 eri suunnittelu on parhaillaan kolmas suunnittelu syntynyt, sanoi, että suuri osa auton tyylikäs tummansininen väri.

Erdogan ilmaisi, että sisätilojen mukavuus ja mukavuus autossa, "voin istua mukavasti esimerkiksi korkeudeltaan huolimatta." Hän sanoi.

Kysyttäessä autolla nopeudella, Erdogan sanoi: ”Nopeuspiste voi ottaa matkan. Erittäin hyvä sijainti. Toivon, että he ovat jatkaneet testiä vielä tämän vuoden loppuun mennessä, mutta vuosi 2022 on nyt valmis. Toivon, että sillä välin olemme saaneet valmiiksi tehtaan Gemlikissä. Nyt olemme löytäneet tehtaan tai jotain. Annamme hänelle jo. Yli miljoona neliömetriä. Annamme paikan meren rannalla Gemliktessä. Koska et voi tehdä siitä pysyvää, kun tämän paikan vientimahdollisuudet eivät ole korkeat. Se tulee olemaan vientipohjainen. Eikö tämän pitäisi olla sisällä? Tietenkin tulee, mutta jos vientiinfrastruktuuri on hyvä, niin se säästää ja autosi saa paikan maailmanmarkkinoilla nyt. ”

Hinta Turkin Autot

Presidentti Erdogan Turkin kysymystä siitä, mitä tapahtuu auton hinnan, "Uskon, että meidän ihmiset autossa voi kestää mobiili pisteen ikävystyminen asettamatta liian helposti, toivon, luulen. Ilman sitä versiosta voittamisen filosofia ei toimi. Paljon tärkeämpää varhaisilla jaksoilla. Mutta kun tämä on erittäin, erittäin tärkeää. Teemme nyt sähköautoa. Täysin ympäristöystävällinen. Tämä on omaisuutta. Toinen ulottuvuus on vakava mukavuus etenkin alueella, jossa sekä etu- että takaistuimet sijaitsevat. Tämä on erittäin tärkeää. Ei ääntä, ei mitään

Presidentti Erdoganin Turkin muistutti, miten tärkeää perustiedot tieteestä edetä näissä teknisissä asioissa, hän jatkoi:

Bilim Tuona päivänä vihittiin käyttöön tieteellinen tutkimuskeskus, jossa teimme tuon esityksen. Meidän perustiedot tieteestä pisteen yliopistojen Turkissa todella meillä oli. Nykyään Lähi-idästä, teknillisestä yliopistosta, Yildizin yliopistosta on kaikki tämä. Muissa yliopistoissa on myös tällaisia ​​laitoksia. Mutta nyt se on ensimmäinen kerta, kun olemme tehneet muutosta. Tämä ei ole diesel- tai bensiini. Täällä on nähtävyys. Navigointi etukonsolissa. Nyt navigoinnilla 'Minne olen menossa tai menen?' Et sano. Sieltä karttajärjestelmät menevät sinne sellaisenaan. Ohjelmiston ja niin edelleen jälkeen minun ei tarvitse sanoa missä se oli. Se on kaikki siellä. Länsi hoiti sen. Sitä me aiomme tehdä. Infrastruktuuri on tällä hetkellä jo ohi

Erdogan, auton logo, "tulppaani" ilmaistaan.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar