Kotimaan auto kasvattaa vaihdevaihtoehtoa BUTEKOMilla

kotimaan auto päivittää vaihteet butekomilla
kotimaan auto päivittää vaihteet butekomilla

Turkin 60-vuotisen unelma kotimaisen autoteollisuuden kaupunki, joka pidetään Bursa, on lisännyt uuden sen kehittyneen teknologian suuntautuneita työtä. Bursa Uludağ University Technical Sciences Ammattijohtaja Prof. Tohtori Mehmet Karahan kertoi, että Bursan teknologiakoordinointi- ja tuotekehityskeskuksessa (BUTEKOM) tekemällä innovatiivisella työllä he varmistavat, että kotiauton korkea akkupaino on tasapainossa komposiittimateriaalien kanssa. professori Tohtori Karahan, massatuotantoon kotimaisen autoteollisuuden tutkimus on ensin hankittu ratkaisevan tärkeää Turkissa, hän sanoi.


Tuotanto ja vienti keskus Bursa auto- aloiteryhmä (TOGG) käynnistetään Gemlik keskittynyt kotimaisen autoteollisuuden projektin. BUTEKOMilla, joka jatkaa toimintaansa Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) johdolla kehittääkseen yliopistojen ja teollisuuden yhteistyötä ja toteuttaakseen pätevän muutoksen kaupunkitaloudessa, on avainasemassa kotimaan autojen teknologisessa kehityksessä. BUTEKOMiin perustettu Advanced Composite Materials -osaamiskeskuksen projektikonsultti. Tohtori Mehmet Karahan totesi, että kotimainen auto on kansallisen teknologiamuutoksen tuote, ja sanoi: ”Kotimaan autoprojektiin, joka toteutettiin presidentin johdolla, tarvitaan voimakkaasti T & K- ja innovaatiotutkimuksia komposiittien ja autojen alalla. Tässä vaiheessa teemme aktiivisia töitä BUTEKOMin katon alla pätevän henkilöstön, komposiittituotantolaboratorioiden, testi- ja analyysipalveluiden kanssa. ”

KORKEA AKKUPAKKAUS TASENSAA

professori Tohtori Karahan totesi, että BUTEKOM-ohjelmassa kehitettiin teknisen tekstiilien ja komposiittien alalla monia hankkeita, jotka antavat panosta suoraan autoteollisuudelle yhteistyössä yliopisto-teollisuuden kanssa. Mehmet Karahan huomautti, että autoteollisuus jatkaa ratkaisujen etsimistä, jotka vähentäisivät ajoneuvojen painoa ja polttoaineen kulutusta, mutta täyttäisivät myös hiilidioksidipäästöstandardit. Mehmet Karahan sanoi: ”Akun suuren painon tasapainotus on tärkeä tekijä etenkin sähköajoneuvoissa ja komposiitit vaikuttavat näihin ajoneuvoihin merkittävästi. Komposiittimateriaalien pitkien valmistusaikojen ja korkeiden kustannusten vuoksi autojen käyttö on kuitenkin rajoitettua eikä massatuotannossa voida saavuttaa riittävää tasoa. "

"Toinen esimerkki jollaisia ​​Turkissa"

Turkki, joka osoittaa työn tueksi toteutettiin kotieläinten autovalmistajista ovat käynnistäneet tutkimus- ja kehitystyö on elokuvan uuden teknologian tuotannossa komposiitti Buteko Prof. Tohtori Mehmet Karahan, sanoi: "Hanke materiaalit kehitetään ja tarvittavien standardien ansiosta tuotantoteknologia ja laatu, lisäarvo, eikä tekniikka muualla Turkissa, joka on yksi tärkeimmistä kriteereistä autoteollisuuden kehitetään uuden tekniikan nopeaan tuotantoon . Lisäksi hiilikuiduilla on suuria etuja tehokkuuden ja keveyden suhteen johtuen niiden ominaisuuksista, kuten kestävyydestä ja pinta-ala-painosuhteiden kasvusta. Hiilikuidun tuotannon korkeiden kustannusten vuoksi sen käyttö autoalalla on kuitenkin rajoitettua. Toisen BUTEKOMilla tehtävän tutkimuksen tuloksena toteutetaan edullisia hiilikuitutuotantoja uusiutuvista luonnonvaroista. Näitä tuotettavia hiilikuituja voidaan käyttää komposiiteissa lujiteelementteinä. "

professori Tohtori Karahan lisäsi, että mainitut tutkimukset toteutetaan tehokkaammin Uludağ-yliopiston kumppanuuden alla TÜBİTAKin 2244 teollisuuden tohtoriohjelman puitteissa.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar