Keltepen hiihtokeskuksen ylempi päivittäinen laitos on avautumassa

Yläviikonloppuhuoneen avaaminen Keltepen hiihtokeskuksessa
Yläviikonloppuhuoneen avaaminen Keltepen hiihtokeskuksessa

Huolimatta siitä, että Karabükin kuvernööri Fuat Gürel aloitti tehtävänsä viime viikonloppuna, hän teki tutkimuksia Keltepen hiihtokeskuksessa, mikä herätti voimakasta kiinnostusta tuhansien kansalaisten joukossa sekä Karabüklüstä että alueen muista asutuksista.


Apulaisjohtaja, Barboros Baran, läänin poliisipäällikkö Sırrı Tuğ, maakunnan poromiehen apulaiskomentaja Mustafa Kuraş, läänin yleiskokouksen presidentti Hasan Yıldırım, läänin pääsihteeri Mehmet Uzun ja nuoriso- ja urheilupäällikön johtaja Abdulkadir Çetin yhdessä kuvernöörin kanssa, Gürel meni Upper Day Unity -tiloihin tuolihissin kanssa ja kierteli laitosta.

Kuvernööri Gürel totesi, että Sub-Day Unity Facility -tiheyden tiheys on tapahtunut kansalaisten viime viikonlopun voimakkaan kiinnostuksen takia, ja tänä viikonloppuna Top-Day Unity -rakenteen avaaminen oli kuumin työ, sillä lauantaista lähtien sekä ala- että päiväpäivät ovat avoinna. Hän totesi, että pysäköintialueita laajennettiin, jotta enemmän ajoneuvoja voitaisiin varastoida, ja että kaikki asiaankuuluvat laitokset olivat tehtäviensä kärjessä ja pyrkivät voimakkaasti kansalaistemme saamaan parempaa palvelua ja pitämään hauskaa.

Hän vaihtoi ideoita rakennettavan uuden radan sekä laitoksen hiihtoradan seurauksena yrityksen johtajien kanssa.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar