Kansallinen sähköjuna kulkee raiteilla tänä vuonna

Vuosi-on-the-kansallinen-emu vs. raiteiden alas
Vuosi-on-the-kansallinen-emu vs. raiteiden alas

Ministeri Turhan korosti, että TCDD: n pääosaston järjestämässä tiedotustilaisuudessa Mesafe Distance and tavoitteet, jotka kattavat 17 vuotta rautateillä, liikenneinfrastruktuuri on ollut tärkein tekijä, joka parantaa ja muuttaa kaikkia asuintiloja ensimmäisestä hallituspäivästä alkaen.

Turhan kertoi, että ihmiset solmivat uusia, taloudellisia, sosiaalisia ja kulttuurisia suhteita jokaisessa liikenteen kehityksessä pyörän keksinnöstä veturin löytämiseen, ensimmäisen auton tuotannosta lentokonetekniikkaan. Turhan muistutti, että tasavalta peri 1856 tuhatta 1923 kilometriä rautatietä, joka rakennettiin vuosina 4 - 136, ja että rautatieliikenne hidastui vuoden 1950 jälkeen.

Rautatiet 2003 valtion politiikan tuo mitä ja Turkin Turhan kertoi, että he ovat toteuttaneet peräkkäiset projekteja siirtyy tulevaisuuteen, "olemme päivystää 17 vuotta, olemme investoineet yli 767,5 puntaa liikenteen ja liikenneyhteyksien." Hän sanoi.

Turhan painotti jatkavansa investointeja rautateihin vuoden 2023 tavoitteiden mukaisesti ja sanoi: ız Saavutamme 5 509 kilometriä rautateitä valmistamalla 17 525 kilometriä uutta linjaamme. Jatkamme eteenpäin luottamalla tulevaisuuteen ..

Turkki, vuonna 2009 avattu palvelu Ankaran-Eskisehir linjassa suurnopeusjunien (YHT) tavata toteamalla, nopea ja nykyaikainen matkapalvelut 7 Turhan toteamalla ne saavuttavat 40 prosenttia maakunnan ja maan väestöstä, ajan tasalla kanssa YHT 53,1 matkustajaa Matkatiedot.

Y Pystyimme kiinni unohtuneesta junasta YHT yakalanilla

Turhan, viimeisen 60 vuoden kansalaiset, "menetti junan". YHT totesi toimittaneensa "Rautateemme, tasavallan ensimmäiset vuodet alkoivat elää kultaisina vuosina".

He ovat uusineet kaikki rautatiet, jotka ovat olleet ehjiä vuosisatojen ajan, opiskelemalla ja sähköistetyllä äänimerkillä Turhan, 2003 2 505 kilometriä vuonna 23, mikä on 155 prosenttia lisäänyt radan pituutta 6 prosentilla 382 tuhanteen 2 kilometriin 312 tuhanteen XNUMX kilometriin, kertoi, että työ jatkuu XNUMX XNUMX XNUMX kilometriin. .

Ministeri Turhan, 2003 2 82 kilometriä vuonna 19, mikä on 176 prosenttia sähköjohdon pituudesta, kasvoi 5 prosentilla 753 785 393 kilometriin saavuttaakseen XNUMX kilometriä meneillään olevaa työtä, hän sanoi. Turhan, XNUMX kilometriä pitkä Ankara-Sivas-suurnopeusjunaradan tarkoitus oli saada loppuun tämän vuoden toinen neljännes, hän sanoi.

"Vahvistamme liikemiesten kilpailukykyä"

Turhan korosti, että niiden tavoitteena on saavuttaa 2023 prosenttia sähkö- ja signaalilinjojen suhteesta vuoteen 77 mennessä, dık Aloimme tarjota teollisuusyrityksillemme logistiikkakeskuksia, maantie-, rautatie- ja meriliikennettä sekä yhdistettyjä kuljetusmahdollisuuksia.

Turhan ilmoitti, että kun suunnitellut 25 logistiikkakeskusta valmistuivat, ne toimittaisivat 72,6 miljoonaa neliömetrin konttivarastoa ja käsittelyaluetta 4,1 miljoonalla tonnilla ja 16,2 miljoonalla TEU: lla ylimääräisiä kuljetustiloja ja sanoi: e Olemme tähän mennessä tilanneet 9 logistiikkakeskusta. Mersinin (Yenice), Konyan (Kayacık) logistiikkakeskukset avataan tänä vuonna. ”

Turhan huomautti, että Kars ja Izmir Kemalpasa -logistiikkakeskukset jatkavat rakennustöitään ja että Sivasin urakoitu logistiikkakeskus aloittaa rakennustyöt tänä vuonna.

Turhan kertoi lisäävänsä liikemiesten kilpailukykyä yhdistämällä järjestäytyneet teollisuusalueet, joita he kutsuvat mustiksi satamiksi, rautaverkoilla.

Tulevaisuudessa 38 OSB: tä, yksityiset teollisuusalueet, satamat ja vapaa-alueet ja 36 tuotantolaitosta yhteensä 294 kilometrin pituiselle yhdyslinjalle siirtävät enemmän Turhania: "Nopeamman ja taloudellisemman lastinkuljetuksen aikaansaamme rautatieyhteydet satamiin." Hän sanoi.

Turhan, 10 satamaa ja 4 laituria, joista yhteensä 85 kilometriä rautatieyhteyksiä ilmaisevat Filyos, Çandarlı, sekä 7 satamaa, mukaan lukien suuret satamat, muodostavat rautatieyhteydet.

"Tuomme kansallisen EMU: n raiteille tänä vuonna"

Turhan kertoi myös, että KARDEMİR AŞ aloitti suurnopeusjunaverkon tuotannon kansainvälisillä standardeilla kotimaisena. Turhan ilmoitti, että he ovat käyttäneet 770 tuhatta tonnia rautateitä kotimaan laitteistoilla ja käyttäneet niitä nopeissa ja tavanomaisissa linjoissa.

Turhanin, Ankara-Eskişehir YHT -linjan, kotimaan osuus 55 prosentista, infrastruktuurin, päällysrakenteen, sähköistys-, merkinanto- ja tietoliikennerakennustyöt olivat 90 prosenttia kotimaan tasosta, hän sanoi.

TÜLOMSAŞ osana kansallisen hybridiveturin prototyyppituotannon rakennetta on saatu päätökseen ja kuvaa Turhania. Projekti voi tuottaa diesel- ja akkukäyttöistä hybridiveturia, koska protopiiri voi tuottaa neljännen maan maailmassa.

Turhan, kansallisen merkinantohankkeen puitteissa, aloitti 622 kilometrin rataosuuden rakennustyöt, sanoi:

Kapsamında Suoritamme kansallisten junaprojektien puitteissa kansallisen tavaravaunun, joka on kokonaan konseptoitu, suunniteltu ja valmistettu kotimaisten tilojen kanssa TÜDEMSAŞ: lla. TÜVASAŞ: ssa valmistetut kansalliset DMU-sarjat olivat 60 prosenttia. Perustimme kansallisen EMU-hankkeen puitteissa TÜVASAŞ: han alumiinirunkojen tuotantolaitoksen. Tänä vuonna tuomme kansallisen EMU: n raiteille. Kansallisen junahankkeen puitteissa jatkamme työtä 94 nopean junayksikön korkean teknologian osajärjestelmien tarjoamiseksi tavalla, jolla tuetaan kansallista tuotantoa teollisen yhteistyön hankkeella. ”

Turhan selitti, että he ovat pyrkineet kaikista kuljetus- ja pääsyinfrastruktuureista ystävällisiksi ja että 1200 vammaista on hyötynyt viimeisen vuoden lopulla käyttöön otetusta oranssipöydän palvelusta.

Lääketurismin turistiyhdistyksen presidentti Sinan İbiş kertoi, että heidän tavoitteenaan on tuoda erityistarpeita omaavat ihmiset jokaiseen elämänkohtaan ja lisätä kansallista tietoisuutta esteettömän liikenteen ja esteettömän elämähankkeen pöytäkirjalla, joka allekirjoitetaan tänään.

Puheiden jälkeen TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun, TCDD: n toimitusjohtaja Kamuran Yazıcı ja Sinan İbiş allekirjoittivat pöytäkirjan ministeri Turhanin johdolla.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 4. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 5. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar