Ruotsi Varbergin tunnelisuunnittelutöiden tarjouskilpailu

isvec varberg-tunnelisuunnittelu toimii tarjoustuloksena
isvec varberg-tunnelisuunnittelu toimii tarjoustuloksena

LNC-Lavalin -konsernin tytäryhtiö Atkins allekirjoitti sopimuksen Ruotsin 300 km: n Varberg-tunnelin yksityiskohtaisen suunnittelun ja rakentamisen tuesta osana hanketta, jolla kaksinkertaistetaan 3.1 km: n länsirannikon linja Göteborgin ja Lundin välillä.

Uusi 3.1 km: n tunneli, Varbergin rannikko, pyrkii laajentamaan länsirannikon linjaa kaksiraiteiseen rautateeseen, joka lisää matkustaja- ja kuljetuspalveluiden kapasiteettia ja lyhentää matka-aikoja. Suunnittelu valmistui projektin vaiheessa 1, mukaan lukien toteutussuunnitelman kehittäminen. Seuraava vaihe sisältää yksityiskohtaisen suunnittelun uuden tunnelin rakentamiseksi ja ensimmäisen 13 miljoonan punnan materiaalisopimuksen.

Rautatien laajennus on ollut käynnissä vuodesta 2015, ja noin 85 prosenttia länsirannikon linjasta on uusittu. Ruotsin liikenneviraston ja sveitsiläisen rakennusyrityksen Implenian hallinnoiman hankkeen odotetaan valmistuvan vuonna 2025.

Ruotsin Atkinsin toimitusjohtaja Johannes Erlandsson kertoi: "Varbergin tunneli ja linjan laajennus yhdistävät kaupungit, kaupungit, yritykset ja yhteisöt koko Ruotsin länsirannikon hyödyksi." ”Atkins työskentelee useissa rautatiehankkeissa, mukaan lukien 250 km East Link Project, 160 km / h suurnopeusjuna Järnasta Linköpingiin Ruotsiin; Hallsbergin kaupunki; Suora sähköinen yhteys Gavlen satamaan ja satamalinjan sähköistäminen rahtitilasta uuteen rautatieasemalle ja rautatien laajennus Tomtebodasta ja Kallhällistä kahteen Tukholman linjaan.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 4. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tarjouspyyntö: Katotyyppisen aurinkovoimalaitoksen (TÜDEMSAŞ) toteutettavuus

  Tammikuu 29 @ 14: 00 - 15: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar