Imamoglu kutsuu Erdoganin Basaksehir-metroon

imamoglundan erdogana basaksehir metro-puhelu
imamoglundan erdogana basaksehir metro-puhelu

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Imamoglu, Sultanbeyli'ye vieraili 20. piirikunnan kunnassa. Toimittajat Imamoglu vastasi kysymyksiin hänen Sultanbeyli-kenttäkatsauksessaan.

Väitettiin, että İmamoğlu lopetti metrolinjan, joka yhdistetään Başakşehir-sairaalaan, mutta paljastettiin, että ohjeet oli antanut İBB: n entinen presidentti Mevlüt Uysal. Toimittajat kysyivät tästä Imamoglulta. Imamoglu sanoi: ”Ystäväni kirjoittivat lausunnon edellisenä päivänä. "Väärä ilme", ​​hän totesi. Totta, mutta epätäydellistä. valehtelevat se ei ole väärin, se on valhe. ” İmamoğlu totesi, että presidentti Recep Tayyip Erdoğan on harhaan johtanut joitain ministereitä. Hän esitti seuraavan puhelun: ”Soitan täältä herra presidenttille. Tule, liikuttakaamme kaikki metrolinjat, jotka seisovat yhtenäisinä ennen vuosien 2022-2023 loppua. Tämä pysähtyi, kaikki metrolinjat, joita ei voida tehdä 2 vuotta, lopetetaan heti. Kenen metro tämä on? Ekrem İmamoğlu? Herra Erdoğan? no; Kansakunnan. Harjoitetaan se. Siksi katson, että ministerit ovat väärinkäyttäneet sekä presidenttiä että hallitusta ja kansakuntaa väärien lausuntojen avulla. "

"Väitettiin, että pysäytit metrolinjan, joka yhdistetään Başakşehirin sairaalaan ..."

Ystäväni kirjoittivat selityksen edellisenä päivänä. ”Väärä lausunto”, he sanoivat. Totta, mutta epätäydellistä. valehtelevat ei väärä, väärä ilmaisu. Haluan varoittaa sinua näistä vääristä lausunnoista. Haluaisin erityisesti varoittaa presidenttiä. Mielestäni heidän ministerinsä ovat harhauttaneet itseään. Esimerkki? Melen Dam. Olemme ottaneet Melenin patopaikan esityslistalle. Etsimme ratkaisuja valtion hydraulisten töiden (DSİ) esityslistalta ja didindindik; Se tapahtui. Kun tuomme uutiset Turkin tasavallan presidentin esityslistalle, korvaus maksettiin DSI: n kautta. Halkeamat oppivat, kun nosimme sen esiin, herra presidentti. Toiseksi, Kanal Istanbulissa tapahtuu 30 miljoonan neliömetrin maaliike, jossa muutama päivä sitten ministeri sanoi: yok Ei täällä ole maaliikettä bakan. Ei ole olemassa yhtäkään kiistämistä. Koska me kerroimme totuuden. Ne luultavasti harhaan presidenttiä tässä asiassa. Ei vain sitä. © IMM-virkamies hyväksyi YVA-selostuksen. Sellaista ei kuitenkaan ole. He saattoivat selittää allekirjoituksensa kesäkuun hallitsijalle presidenttille hyväksyttäväksi.

Samaa asiaa teki liikenneministeri: endim Sir, IMM peruutti metro kaupungin sairaalaan. ”Meillä ei ole tällaista muutosta. Päivää myöhemmin hän sanoi: Bakanı Sitä terveysministeri kertoi minulle. Alkuvaiheessa kaikki liikenneministeriön sanomat prosessista ovat vääriä, puutteellisia. Nyt se on valhe. Se on sääli. Se on hankala. Älä tee politiikkaa täällä. Tässä maassa tapahtuu prosessi, jossa on oikea, väärä. Paljon yhteiskunnan kritisoimia puolia. Presidentti on tehtävässään. Nimitettyjen ministereiden, joiden pitäisi auttaa, tehtävänä on kouluttaa meitä. Mene töihin. ”Herra, en ilmoita siitä IMM: n puheenjohtajalle. Koska hän ei ole vakuuttunut! ”Mistä tiedät? Hanki tietoa, anna tietoja. Mikä on ministerin velvollisuus? Hyödyksi tälle maalle. Mielestäni he eivät antaneet oikeita tietoja tasavallan presidentille. Luulen, että he yrittävät harhauttaa. Koska se mitä sanot, on valhe. Kuitenkin kuinka monta kokousta olemme pitäneet, mukaan lukien kuvernööri, ongelman ratkaisemiseksi. Koska saapuessamme puhumme metrolinjasta, joka on seisonut noin 2 vuotta. Yritämme saada sen loppuun ja viimeistellä se mahdollisimman pian.

Soitan täältä herra presidenttille. Tule, otamme käyttöön kaikki metrolinjat, jotka seisovat yhdessä, ennen vuoden 2022-2023 loppua. Tämä pysähtyi, kaikki metrolinjat, joita ei voida tehdä 2 vuotta, lopetetaan heti. Annan antaa sinulle uuden varoituksen. Vuonna 2020 avasimme kysynnän erityisesti joillekin metrolinjoille, joille tarjimme luottolimiittejä. Tarvitsemme valtiovarainministeriön hyväksynnän lainan käyttöönottamiseksi. Pyyntömme 3 riviltä hylättiin tammikuun ensimmäisellä viikolla. Ehkä presidentti ei tiedä tästä. Jos sitä ei hylätä, pystymme ottamaan metrolinjat nopeasti käyttöön näiden luottolimiittien avulla. Soitan täältä. Sekä nämä kolme riviä että muut rivit Cumhurbaşkanı Arvoisa puhemies, viimeistelemme ne käsi kädessä. Meillä on luottolimiitti, löydämme sen. Vain kosketus haluamme. Voimme työskennellä yhdessä talouden parissa. Kenen metro tämä on? Ekrem İmamoğlu? Herra Erdoğan? no; Kansakunnan. Harjoitetaan se. Tästä syystä ministerit sanoivat mielestäni vahingoittaneen sekä presidenttiä että hallitusta ja kansakuntaa väärien lausuntojen avulla.

Nykyiset huutokaupat

 1. Kuljetuslippuja maailmanlaajuisesti

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - Tammikuu 29 @ 17: 00
 2. Rautatiealan investointien turvaaminen

  Tammikuu 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Hankintailmoitus: Jousipuristin ostetaan

  Tammikuu 28 @ 10: 30 - 11: 30
 4. Liiketoiminnan jäsenten vuosikokous

  Tammikuu 29 @ 08: 00 - Tammikuu 31 @ 17: 00
 5. Tarjouspyyntö: moottoritien ylitys Malatya-Çetinkaya-radalla

  Tammikuu 29 @ 09: 30 - 10: 30

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar