Gaziantep Blue yksityiset julkiset bussit kytketty uima-allasjärjestelmään

gaziantep blue yksityiset julkiset bussit ovat siirtymässä uuteen järjestelmään
gaziantep blue yksityiset julkiset bussit ovat siirtymässä uuteen järjestelmään

Suurkaupunkialueen Gaziantepin kunta on toteuttanut uusia lentoja sinisillä yksityisillä julkisilla linja-autoilla vastikään perustetuille asuinalueille ja lisääntyville julkisen liikenteen vaatimuksille, muuttanut järjestelmää ja siirtynyt uima-allasjärjestelmään.


Pääkaupunkiseudun kunnan liikenneosasto painoi painiketta julkisen liikenteen tarpeelle, joka syntyi kaupungin hiljattain perustetuissa ja kehittyvissä kaupunginosissa. Vaikka matkojen määrää kasvatettiin tehtyjen järjestelyjen avulla, järjestelmä muuttui. Tässä yhteydessä 19 sinistä yksityistä julkista linja-autoa 184 rivillä vaihtoivat uima-allasjärjestelmään keltaisten yksityisten julkisten linja-autojen jälkeen. Uuden järjestelmän myötä julkisen liikenteen järjestelmä saadaan laadukkaammaksi, tehokkaammaksi ja kansalaisten tyytyväiseksi. Lauantaina 25. tammikuuta 2020 alkavan järjestelmän myötä ajoneuvot ja ajoneuvojen varusteet uusitaan ja tarkastukset tehdään säännöllisemmin.

Pääkaupunkiseudun kunta loi myös uusia linjoja vastaamaan Beykentin, Güneykentin, İbni Sinan, Karataşin, Mavikentin, Bülbülzaden, Yeditepen, Beştepen, Şirinevlerin, Seyrantepen, Perilikayan, Göktürkin, Ertuğrul Gazin ja Kuzeyşehirin naapurimaita kehittelevien kaupunginosien julkisen liikenteen tarpeisiin. nykyisiä linjoja tarkistettiin. Näillä linjoilla kaupunkiliikenne rentoutuu.

Uudet säännöt

Metropolitanin tekemällä järjestelyllä sinisten julkisten linja-autojen linjat ovat seuraavat: Linja 1; Linja-autoasema - teollisuus, linja 2; Linja-autoasema - Yeditepe, linja 3; Gazikent- Mavikent, linja 4; Gazikent- Yeditepe, linja 5; Gazikent- İnönü Caddesi, linja 6; Linja-autoasema - lastensairaala, linja 7; Linja-autoasema - hautausmaa, linja 8; Karacaahmet Şehitkamil -häähalli - Karataş Line 2, nro 9; Linja-autoasema - Uusi oikeustalo - Karataş 2 Line 10; Otogar Karşıyaka- Karataş Line 2, Line 11; Linja-autoasema- Kayaönü- Karataş linja 2, linja 12; Serinevler - Karataş linja 1, 13; Üçoklar- prikaati, linja 14; Düztepe-Karataş linja 2, linja 15; Üçoklar- hautausmaa, linja 16; Karataş - yliopisto - linja-autoasema, linja 17; Beykent Toki Karataş1 ja 2, linja 18; 60. Yıl Mahallesi-GATEM, rivi 19; Girnen naapurusto - Balıklı-puisto.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar