Fiat Concept Centoventi näytteillä CES 2020: lla!

Fiat Centoventi
Fiat Centoventi

Kuluttajaelektroniikanäyttelyssä - CES 2020 - Fiat esitteli innovatiivisen ja modernin sähkökonseptin Fiat Concept Centoventi. Konseptiauto “Centoventi gören”, joka herätti suurta huomiota Las Vegasissa pidetyllä maailman suurimmalla kulutuselektroniikan messulla CES 2020, valmistautuu tarjoamaan ainutlaatuisen ratkaisun sähköisen liikkuvuuden tarpeisiin. Konsepti Centoventi, joka on kehitetty erityisesti Fiatin 120. vuodeksi ja joka esiteltiin ensimmäisen kerran Geneven 89. autonäyttelyssä, edustaa brändin pitkän historian viimeisintä pistettä modulaarisella ja ympäristörakenteellaan.


Fiat näytti Concept Centoventi -yrityksen kulutuselektroniikan näyttelyssä - CES 2020 Las Vegasissa, Yhdysvalloissa. Centoventi, Fiat Chrysler Automobilesin (FCA) Red Dot -muotoilupalkittu konsepti, joka yhdistää sähköajoneuvojen tekniikat mukautettaviin ratkaisuihin, heijastaa brändin näkemystä sähkökuljetuksista; Se herätti kävijöiden huomion modulaarisella rakenteellaan ja teknisillä ominaisuuksillaan. Konsepti, joka on saanut nimensä sanasta Centoventi, joka italian kielellä tarkoittaa yüz sata kaksikymmentä adaa, valmistautuu tarjoamaan rajoittamattoman kokemuksen räätälöinnistä ja kuljettaa tuotemerkin tuntemusta ja kokemusta 120 vuoden menneisyydestä tulevaisuuteen.

“Centoventin kanssa meikki muuttaa termin”

Fiat Concept Centoventi, joka on esitelty ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikan markkinoilla, tuotetaan CES 2020 -esityksessä siten, että se voidaan räätälöidä käyttäjän makuun ja tarpeisiin ilman räätälöintirajoituksia. Valmistusprosessin yksinkertaistamiseksi auto on tarkoitus tuottaa vain yhtä tyyppiä ja yhtä väriä. Loppukäyttäjä voi mukauttaa auton 4 eri kattotyypillä, 4 eri puskurilla, 4 erilaisella vanteella ja 4 erilaisella ulkoreunusvaihtoehdolla '4U' -ohjelmalla. Autot kuten nykyaikaiset laitteet; Ulkopuolisilla väreillä, sisustusarkkitehtuurilla, irrotettavalla ja lisäkattorakenteella varustettu infotainment-järjestelmä voidaan rakentaa täysin ainutlaatuisesti. Fiat Centoventin ei tarvitse odottaa päivityksiä, kuten uutta versiota, erikoissarjaa tai meikkiä. Pyynnöstä käyttäjä voi päivittää autonsa milloin tahansa tekemällä haluamasi muutoksen. Fiat Centoventin mallisto on modulaarinen. Innovatiivisen akkuarkkitehtuurin ansiosta ajoneuvoetäisyys voi vaihdella 100 - 500 kilometriä käyttötarkoituksesta riippuen.

Kişisel Mukauttaminen jokaisessa yksityiskohdassa ”

Konsepti Centoventi tuo uuden lähestymistavan automaailmaan, joka on siirtymässä sähköisiin ratkaisuihin, kuten 500-luvulla, kun Fiat johti 1950-mallillaan teollisuuden ja kulttuurin vallankumousta, jolla oli vallankumoukselliset muotoiluominaisuudet. Se muunnetaan nykyaikaiseksi seulotuksi sosiaalisen median laitteeksi, joka on asennettu takaluukkuun, ja merkitsee uutta virstanpylvästä autoteollisuudessa. Konseptiin on suunniteltu autojen jakaminen ja uudet kaupunkiliikennemuodot huomioon ottaen näyttö ohjaamossa tuulilasiin päin. Näyttö voi heijastaa viestejä, kuten ”täynnä, tyhjää tai pysäköinti maksettu”. Lisäksi takaluukun suuri näyttö antaa käyttäjän jakaa viestinsä ulkomaailman kanssa. Ajoneuvon ollessa liikkeellä, vain Fiat-logo näkyy, mutta pysähtymisen jälkeen kuljettaja voi siirtyä “messenger” -tilaan uuden viestin luomiseksi.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar