Etelä-Marmaran kehitysvirasto rekrytoi henkilöstöä

etelä-marmaran kehitysjärjestö palkkaa henkilöstöä
etelä-marmaran kehitysjärjestö palkkaa henkilöstöä

TC Güney Marmara Development Agency (GMKA) on alueellinen kehitysjärjestö, joka on perustettu TR22-tason 2 alueelle (Balıkesir, Çanakkale); Viraston pääkonttori on Balıkesirissä. Ministeriöihin nro 4 ja muiden instituutioiden ja organisaatioiden organisaatioon liittyvien presidenttilain ja liittoutuneiden instituutioiden ja organisaatioiden järjestämistä koskevan päätöksen ja kehitysyhteistyövirastojen henkilöstösääntöjen säännösten mukaisesti; Voidaan ajaa TR 200 -tason 22 alueella (Balıkesir ja Çanakkale); Vapaaehtoisena palvelemaan alueen ja sen maan kehitystä, avoin viestinnälle ja itseluottamus, analyyttinen ja strateginen ajattelutaito, mukautuva muuttuviin työoloihin, jolla on vahvat ihmissuhteet, ilmaisun ja viestinnän taidot, organisaation ja johtamisen taidot, jokaisessa osoitetussa yksikössä ja jokaisessa Sisäisen tarkastuksen suorittaminen systemaattisesti ja kurinalaisesti kansainvälisten standardien ja julkisen sisäisen tarkastuksen standardien mukaisesti siten, että 2 (kolme) erikoishenkilöstöä, jolla on kyky käyttää ja soveltaa ikäryhmän edellyttämää tietojärjestelmää / laitteistoa, hyväksyy suorittaa ehdottoman tehtävän kahdessa maakunnassa. Palvelukseen otetaan 3 (yksi) sisäinen tarkastaja arvioimaan, hoidetaanko resursseja taloudellisen, vaikuttavuuden ja tehokkuuden perusteella lisäarvon luomiseksi ja parantamiseksi, riippumattoman, objektiivisen varmuuden tarjoamiseksi, neuvonnan ja ohjauksen tarjoamiseksi. tr.


Eteläisen Marmaran kehityskeskuksen keskus on Balıkesir, ja viraston toiminta-alue on Balıkesirin ja Çanakkalen maakunnat.
muodostavat. Siksi testin onnistuneet työskentelevät näistä maakunnan provinsseista, joita virasto pitää sopivina. (Sisäinen tarkastaja nimitetään Balıkesirin maakuntaan, jossa viraston keskustoimisto sijaitsee.)

SOVELLUSPAIKKA: sinavbasvuru.sanayi.gov.t on
TÄYTETTÄJÄHAKEMUSPÄIVÄMÄÄRÄ: 07 - 02
TUTKIMUSMENETELMÄ: Suullinen tentti
OSALLISTUJEN ILMOITTAMINEN SUULLISEKSI 28
TUTKINTAPAIKKA: Güney Marmara Development Agency Paşaalan
Mah. A.Gaffar Okkan Cad. No: 28/1
Runko / BALIKESÝR

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄRautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar